Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Opmerkelijk: ‘business class’ skipassen gelanceerd

Wintersportredacteur

Een opmerkelijke ontwikkeling in skipassenland deze winter: Les Arcs introduceert een soort ‘business class’ skipas. Daarmee krijg je onder andere voorrang bij de lift. Dus als je meer betaalt voor je skipas, zijn wachtrijen voor jou niet van toepassing.

Al sinds jaar en dag is er een klasseverschil in treinkaartjes en vliegtickets. Wie meer betaalt, krijgt meer luxe. Voor zover bij ons bekend, was dat onderscheid er nog niet op het gebied van skipassen. Natuurlijk heb je kleine en grote skipassen, maar skipassen waarmee je voorrang krijgt bij de lift?

Premium liftpassen

Les Arcs heeft deze winter drie skipassen: de ‘Classic’ skipas, de ‘Essential’ en de ‘Premium’. Met de goedkoopste pas kun je ongelimiteerd skiën op de pistes van Les Arcs en Peisey-Vallandry. Wil je echter ook skiën in het hele Paradiski skigebied, dan moet je € 20,- per dag bij betalen.

Met de Essential en Premium skipas zit skiën in het hele skigebied van Paradiski inbegrepen en nog meer. Je krijgt namelijk voorrang bij wachtrijen voor skiliften en een halve dag extra skiën bij aanschaf van een 6-daagse skipas.

Wachtrijen bij liften verleden tijd

Heb jij een hekel aan lange wachtrijen bij skiliften? Dan zijn de Essential en Premium skipassen voor jou een uitkomst. Beide bieden de mogelijkheid om lange rijen bij bepaalde liften te skippen. Of het nog beter kan? Ja! Met de Premium pas kun je ook nog eens één keer per dag online je ritje met de Aiguille Rouge boeken. Scheelt ook weer een berg tijd!

Ook ideaal: all inclusive op wintersport naar Les Arcs

Inclusief rodelen, zwemmen en wellness

De Essential skipas biedt korting op activiteiten en de Premium pas doet daar wederom een schepje bovenop. Hiermee kun je onbeperkt gebruik maken van de rodelbanen Luge 1800 en 2000. Ook is toegang tot het Arc 1800 zwembad gratis, inclusief alle wellness faciliteiten.

Prijzen

Wat je daarvoor betaalt? We zetten de kosten voor je op een rijtje.

  • Classic: € 54,- voor 1 dag en € 271,- voor 6 dagen (kinderen tussen de 5 en 12 jaar betalen € 44,- of € 217,-)
  • Essential: € 61,- voor 1 dag en € 310,- voor 6 dagen (kinderen tussen de 5 en 12 jaar betalen € 49,- of € 248,-)
  • Premium:€ 69,- voor 1 dag en € 359,- voor 6 dagen (kinderen tussen de 5 en 12 jaar betalen € 56,- of € 287,-)

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in