Club Med

Al jaren is Club Med specialist op het gebied van All Inclusive vakanties, maar ook voor wintersportvakanties ben je hier aan het juiste adres. Wanneer je een all inclusive wintersportvakantie bij Club Med boekt is de skipas van het desbetreffende gebied inclusief. Daarnaast zijn alle maaltijden en alle andere faciliteiten bij de prijs inbegrepen. Je kunt je portemonnee dus veilig in het kluisje in de hotelkamer laten liggen. Club Med staat bekend om haar goede prijs/kwaliteitverhouding.

Een premium concept

Wanneer je een wintersport bij Club Med boekt, kun je er van uitgaan dat je een premium all-inclusive ervaring gaat beleven. Je skipas, ski- en/of snowboardlessen, eten én drinken, kinderopvang en nog meer activiteiten zijn namelijk bij de prijs inbegrepen. Je krijgt dus niet te maken met onverwachte kosten. Eigenlijk heb je een skivakantie geboekt waar je je portemonnee bij thuis kan laten.

Ook de materiaalhuur is al bij de prijs inbegrepen. Bij elk resort dat je kunt boeken bij Club Med staat er voor elk niveau kwaliteitsmateriaal van Rossignol voor je klaar. De kinderen kun je gedurende de dag bij de Mini Club laten, zodat je zelf lekker je tochten kunt skiën.

"Het voordeel van reizen met Club Med is dat je van tevoren precies weet hoeveel je vakantie kost!"

Robert de Vries

Bestemmingen

De meeste resorts die je bij Club Med kunt boeken liggen direct aan de piste, zo kun je direct na het ontbijt genieten van de vers geprepareerde pistes. Club Med heeft voornamelijk skiresorts in Frankrijk, Italië en Zwitserland, maar ook China en Japan behoren tot de mogelijkheden.

Geschiedenis

Vlak na de Tweede Wereldoorlog wilde de Antwerpenaar Gerard Blitz in 1950 een onbezorgde vakantie. Samen met een aantal vrienden zette hij op de Balearen in Alcudia een aantal legertentjes. De eerste Club Med-bestemming was geboren. In 1956 opent Club Med de eerste wintersportbestemming in het Zwitserse Leysin. Inmiddels gaan al ruim 10.000 vakantiegangers op vakantie met Club Med. Bijna twintig jaar later, in het jaar 1979, is Club Med uitgegroeid tot een reisorganisatie met 700.000 boekingen. Nu in 2018 worden het luxe resort Les Arcs Panorama en het Exclusive Collection Resort Michès in de Dominicaanse Republiek geopend. En zo gaat het door… Sri Lanka, Seychellen en Canada! Nog steeds draait het om samen met gelijkgestemden op adem te komen, te genieten en (be)leven. Net als in 1950.