Foto: © Club Med

Wintersport met Club Med

Club Med is al jaren specialist op het gebied van all inclusive vakanties. Niet alleen naar de zon, maar ook naar de sneeuw. Denk je eens in, een week lang wintersporten, heerlijk eten en meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Allemaal zonder portemonnee, want die ligt in het kluisje op je hotelkamer. 

Een wintersport met Club Med is niet alleen inclusief skipas, maar ook inclusief accommodatie, maaltijden, drankjes, skiles en heel veel leuke activiteiten. En dat voor een aangename prijs: Club Med staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Foto: © Club Med
Foto: © Club Med
Foto: © Club Med
Foto: © Club Med
Foto: © Club Med

Hoe het allemaal begon…

Het verhaal van Club Med start net na de Tweede Wereldoorlog. De Antwerpenaar Gérard Blitz wilde graag lekker op vakantie, samen sporten, buiten zijn, ontspannen en goed eten. Wat begon met een aantal legertenten op de Balearen is inmiddels uitgegroeid tot prachtige resorts wereldwijd. De eerste wintersportbestemming was het Zwitserse Leysin in 1956 en dat aantal is in de loop der jaren flink uitgebreid.

Inmiddels gaan meer dan 10.000 mensen op vakantie met Club Med. Nog steeds draait het om onbezorgd genieten en lekker samen zijn met vrienden of familie. Even opladen van de drukte van thuis…

Foto: © Club Med

Een premium all inclusive ervaring

0% zorgen, 100% plezier

Wanneer je een wintersport bij Club Med boekt, kun je ervan uitgaan dat je een droomvakantie mét premium all inclusive ervaring gaat beleven. Eten en drinken, skipassen en kinderopvang, alles is bij de reis en prijs inbegrepen. Je kunt naast skiën en snowboarden aan meer dan 30 verschillende activiteiten deelnemen. Zin in après-ski? Ook daarvoor ben je bij Club Med aan het juiste adres. En het leuke van alles: dat doe je allemaal zonder portemonnee.

Foto: © Club Med
Foto: © Club Med
Foto: © Club Med
Foto: © Club Med
Foto: © Club Med

Skiën in Zwitserland, Frankrijk, Italië en…

Club Med heeft wintersportbestemmingen in Frankrijk, Zwitserland en Italië, maar ook China en Japan behoren tot de mogelijkheden. De meeste resorts liggen direct aan de piste. Ideaal, zo kun je na het ontbijt direct je ski’s onderklikken en van de pistes genieten. Benieuwd waar je met Club Med op wintersport kunt gaan? We zetten 5 bestemmingen op een rijtje.

  • Pragelato in Via Lattea, Italië
  • Alpe d’Huez, Frankrijk
  • Grand Massif Samoëns Morillon, Frankrijk
  • Saint-Moritz Roi Soleil, Zwitserland
  • Val Thorens, Frankrijk

Foto: © Club Med

Met kinderen naar Club Med

Club Med is perfect voor familievakanties. Er zijn verschillende leeftijdsklassen: 4 t/m 23 maanden, 2 en 3 jaar, 4 t/m 10 jaar en 11 t/m 17 jaar. Kinderen kunnen met leeftijdsgenootjes, maar ook met hun ouders, allerlei leuke activiteiten ondernemen. Ook zijn er faciliteiten, zoals speelruimtes en spelletjesmiddagen. De allerkleinsten kunnen terecht in de kinderopvang. Deze extra service is alleen niet inbegrepen in de prijs.

 

Foto: © Club Med

De beste prijs voor een wintersport

Robert de Vries: Het voordeel van reizen met Club Med is dat je van tevoren precies weet hoeveel je vakantie kost!

Als je op wintersport gaat, dan wil je natuurlijk nooit teveel betalen. Daarom vergelijk je vaak meerdere bestemmingen en accommodaties voordat je de knoop doorhakt. Ook hier maakt Club Med het je makkelijk. Met de wintersport prijsvergelijker kun je in vier simpele stappen accommodaties en bestemmingen vergelijken die het beste bij jou passen.

Foto: © Club Med