Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Openingsdata populaire après-ski bars in de Alpen

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het winterseizoen is losgebarsten, maar kun je ook al lekker après-skiën? We hebben een rondje langs de kanalen en websites van de meest bekende après-ski bars gedaan om dat voor je uit te zoeken. In veel bars kun je nu al terecht, andere openen binnenkort! Waar ben jij dit winterseizoen te vinden?

Cin-Cin in Gerlos: 16 december

In Gerlos zijn ze bijna klaar voor alle wintersporters, dit weekend opent de Cin-Cin voor het eerst voor de feestgangers. Ga jij de bar eens van dichtbij bekijken deze winter?

Alles wat je wilt weten over après-ski in Gerlos

Goaßstall in Hinteglemm: al geopend sinds 7 december

De après-ski in Hinterglemm begon in het weekend van 7 tot 10 december, toen was de Goaßstall geopend vanaf 15.00 uur. Op 9 december was er een grote openingsparty. Vanaf 15 december zijn zowel het restaurant als de bar dagelijks geopend!

Info en tips voor een après-ski in Hinterglemm

Mooserwirt in St. Anton: al geopend sinds 1 december

Met het begin van het skiseizoen in Ski Arlberg begon ook het winterseizoen voor de Mooserwirt in St. Anton. De eerste biertjes zijn gedronken en dansjes gewaagd. Zo gezellig is het nu al bij de Mooserwirt:

Hofstadl in Flachau: al geopend sinds 7 december

In de Hofstadl in Flachau is het feest al losgebarsten op 7 december. Toen begon het skiseizoen in Flachau, onderdeel van Snow Space Salzburg. De après-ski bar en het restaurant zijn tot 7 april 2024 dagelijks geopend van 10.00 uur tot 23.59 uur.

Meer informatie over après-ski in Flachau

Hexenalm in Fiss: 16 december

In Fiss kun je vanaf zaterdag losgaan in de Hexenalm. Daar wordt het seizoen geopend met een feestje om 17.00 uur op 16 december. Ben jij erbij dit jaar? Dj Instyle zorgt voor de muziek dit weekend in de après-ski bar.

Kuhstall in Ischgl: al geopend sinds 25 november

De Kuhstall in Ischgl is al dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Tijdens het afdalen of na het skiën kun je plaatsnemen aan de bar voor een drankje. Ook worden er al verschillende feesten georganiseerd.

› Après-ski in Ischgl, alles wat je wilt weten

Gerry’s Inn in Westendorf: 20 december

De pistes in de SkiWelt zijn al geopend, Gerry’s Inn alleen nog niet. De après-ski bar wacht nog even op de grote menigte, op 20 december openen de deuren.

› Info en highlights van de après-ski in Westendorf

Seppi’s in Gerlos: al geopend overdag

De muziek dreunt al uit de speakers bij Seppi’s in Gerlos. Onze collega Frank is op dit moment aan het skiën in de Zillertal Arena en zo was het gisteren bij de populaire après-ski tent! De vlokken kwamen met bakken uit de hemel:

La Folie Douce in Val Thorens, Alpe d’Huez en Val d’Isère: al geopend sinds 2 december

Ook in Val Thorens, Alpe d’Huez en Val d’Isère kun je al een tijdje feesten bij La Folie Douce. 2 december startte het seizoen in de après-ski tenten met een openingsfeest. Dit weekend openen ook de tenten in Chamonix, Les Arcs, Méribel, Saint Gervais en Avoriaz. Ben jij in een van deze wintersportbestemmingen aanwezig komende winter?

Icebar in Mayrhofen: al geopend sinds 8 december

Afgelopen weekend was de start van het seizoen in Mayrhofen bij de Icebar. Met wie ga jij deze winter dansen in de bekende après-ski bar?

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in