Nieuwsalert per mail ontvangen

Op wintersport met een privé kok?

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat de wintersportvakantie aanstaande is. Het oriënteren naar wintersportbestemmingen is weer begonnen en op verjaardagen en andere bijeenkomsten worden de wintersportplannen weer besproken. De een gaat met een groep vrienden op vakantie en de ander kiest ervoor om lekker met de familie richting de sneeuw te vertrekken. Als je nog niet helemaal weet wat je plannen zijn deze winter, dan hebben wij wat leuks voor je gevonden. Je kunt namelijk ook op wintersportvakantie gaan en de maaltijden laten verzorgen door een privé kok van Chalet.nl. 

Met wie gaan we dit jaar en waar gaan we naar toe? Ieder jaar opnieuw is het een heel gedoe om met een grote groep vrienden of familie op wintersport te gaan. Als iedereen het eenmaal eens is over de bestemming en het budget, dan is het tijd voor de lastigste klus: het uitzoeken van een geschikt verblijf én rekening houden met alle wensen. Hoe groter de groep, hoe kleiner het aanbod en hoe moeilijker het wordt. Het is dus erg belangrijk om daar op tijd mee te beginnen. Om onderscheidend te zijn als reisorganisatie moet je met leuke dingen komen en Chalet.nl heeft dat gedaan met hun ‘Catered Chalets‘ mogelijkheid. Hierbij hoef je zelf geen boodschappen te doen, maar stellen de cateringmensen het weekmenu samen. Dit uiteraard in overleg met jullie, want niet iedereen houdt van hetzelfde eten. Zij zorgen voor de nodige variatie en ruimen zelfs de spullen weer op.

In de ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie en ontbijt, overdag het skigebied verkennen, om vervolgens ’s avonds heerlijk te genieten van een 3-gangen diner. Chalet.nl biedt deze service in 384 chalets en appartementen. Een hele week luxe en geen zorgen over het eten en de afwas. Dat is toch hoe vakantie moet zijn?

Wintersport met prive chefkock

Jouw privé kok maakt iedere dag een heerlijk menu voor je klaar, ruimt de rommel op en doet daarna de afwas. Ondertussen kun jij, als je mazzel hebt, je spieren even laten ontspannen in de sauna of jacuzzi, om daarna met z’n allen nog een paar drankjes te drinken in de kroeg. Je kok is trouwens niet alleen een geweldige keukenprins(es), maar kent in veel gevallen het skigebied. Graag vermelden wij wel dat de kok niet vanaf Nederland met je meereist, maar daar op locatie al aanwezig is. De chaletstaf verblijft in de meeste gevallen niet in het chalet of appartement waar jij verblijft.

Een privé kok op wintersport is op deze manier overigens helemaal niet zo duur als je misschien zou verwachten.Meer informatie en boeken? Klik dan snel door naar de catered chalets!

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in