Nieuwsalert per mail ontvangen

Oostenrijkse skigebieden worden wakker in winterse wereld

Zauchensee Skiparadies

Het lijkt voor de inwoners van veel Oostenrijkse skigebieden wel winter. Bij het openen van de gordijnen konden zij namelijk genieten van een mooie winterse wereld. Een beeld dat ook voor de inwoners bijzonder blijft, want voor hun is de winter tenslotte de belangrijkste periode van het jaar. Sneeuw zo vroeg in het seizoen zegt nog weinig over het verloop van het winterseizoen, maar zorgt wel weer voor de winterkriebels. Iedereen is weer in de winterstemming en dat is in ieder geval een goed begin.

In Nederland worden de winterse beelden goed ontvangen. Er wordt dan ook veel gesproken over een geweldige winter die voor de deur staat. Leuk om te horen, maar oktober is nog veel te vroeg om dergelijke uitspraken te kunnen doen. Ondanks dat dit dus nog weinig betekent, moeten wij ook zeggen dat dit bij ons ook moed geeft. Met de World Cup opening in Sölden in het vooruitzicht hopen we nog veel meer van zulke updates te kunnen plaatsen. Gisteren de video updates vanuit de skigebieden gemist? Zie onderstaand artikel:

LIVE UPDATE: Dikke vlokken in de Alpen

Om jullie een beeld te geven hoe de Oostenrijkers vanmorgen wakker werden, hierbij een ochtendupdate vanuit de skigebieden. Op veel plekken zien we de groene weides nog door de sneeuwvlakte heen, maar op sommige plaatjes lijkt het net winter. Genieten dus in de Alpen!

Zauchensee Skiparadies

Zauchensee Skiparadies

zillertal-arena

Zell am Ziller

saalbach-hinterglemm

Leogang

gerlos

Gerlos

solden

Sölden

flachau

Flachau

serfaus-fiss

Serfaus-Fiss-Ladis

jungfraujoch

Jungfraujoch

gargellner-bergbahnen

Gargellner Bergbahnen

obergurgl

Obergurgl

silvretta-montafon

Silvretta Montafon

larchkogel-planai

Larchkogel Planai

Heerlijk om deze beelden weer te ontvangen vanuit de Oostenrijkse skigebieden. Wij kunnen niet wachten om de eerste sporen van het seizoen te zetten

Vroegboekingen wintersport in volle gang

We kunnen alweer genieten van winterse beelden en bereiden ons voor op het nieuwe winterseizoen. Veel gletsjers hebben reeds de deuren geopend en de meeste skigebieden starten in december weer met het nieuwe seizoen. Ook de reisorganisatie zijn alweer helemaal in de winter modus. Alle accommodaties zijn weer vastgelegd waardoor de vroegboekingen wintersport weer vastgelegd kunnen worden.

Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor een groep? Het is altijd lastig om voor een grote groep een geschikte accommodatie te vinden. Wij kunnen je daarbij helpen met onze contacten in de skigebieden. Vul onderstaand formulier in en onze partner Snowevents kijkt graag wat zij voor jullie kunnen betekenen.

Jouw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (optioneel)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats vestiging bedrijf (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Aanleiding van de wintersportreis

Aantal deelnemers groepsreis

Gewenste periode(s)

Aankomstdag

Aantal overnachtingen

Aantal skidagen

Gewenst vervoersmiddel
AutoTreinBusVliegtuig

Gewenste accommodatie
AppartementChaletHotelPension

Voorkeur wintersportland
ItaliëFrankrijkOostenrijkZwitserland

Gewenste grootte van het skigebied
Klein (<100km piste)Middel (100-200km piste)Groot (>200km piste)

Wensen, voorkeuren of andere opmerkingen

Ben je een robot?


Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in