Nieuwsalert per mail ontvangen

LIVE UPDATE: Dikke vlokken in de Alpen

Het sneeuwt enorm in de Alpen en de beelden liegen niet. De voorspellingen van een dalende sneeuwgrens zijn dus uitgekomen en beloven (hopelijk) een hoop goeds voor deze winter. Heerlijk om te zien dat de groene weides weer wit kleuren en de temperatuur flink gekelderd is. Allemaal signalen dat we definitief afscheid genomen hebben van de zomer en we kunnen uitkijken naar de opening van de meeste skigebieden.

Uiteraard duurt dit nog wel even, maar de voorpret is in ieder geval begonnen. De sneeuw die op dit moment valt blijft misschien niet heel lang liggen, maar zorgt er wel voor dat de ondergrond flink afkoelt. Houden zo!

Je ziet op het internet duidelijk een verandering plaatsvinden. De skigebieden plaatsen met veel vreugde de winterse beelden, want ook zij kunnen niet wachten tot het skiseizoen weer van start gaat. De onderstaande beelden liegen dan ook niet en geven ons hoop voor dit winterseizoen. Hoeveel sneeuw denk jij dat er gaat vallen deze winter? En gaan we dit jaar te maken krijgen met een succesvolle start van het winterseizoen? Allemaal vragen die wij jammer genoeg pas na het seizoen kunnen beantwoorden, maar waar wij allemaal wel druk mee bezig zijn.

 

Geniet van de onderstaande live beelden en zet je ski’s maar alvast in de wax. Voor je het weet zit je in de sneeuw. Waar ga jij heen?Serfaus Fiss Ladis deelt winterse beelden

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in