Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuwe transfer service brengt je in Tesla Model X naar je skibestemming

Elektroautos

Vlieg je op de vliegvelden van Chambéry of Genève op weg naar je wintersportbestemming? Dan kun jij dit winterseizoen het shuttle busje verruilen voor een groenere en luxere optie. Er is nu een shuttle service die de reis naar het skidorp aanbiedt in de nieuwe Tesla Model X. 

Ga je naar Val d’Isere, Courchevel, Meribel, Tignes, Les Arcs, La Plagne, Les Menuires, Val Thorens, La Rosiere, Ste. Foy of Valmorel, dan kun je er dankzij ZEAT VIP (Zero Emission Airport Transfer) op een milieuvriendelijke manier naar de skipistes gebracht worden.

section-exterior-primary-wings-open-front-view

De elektrische auto wordt gedeeltelijk opgeladen door stroom van zonnepanelen op het dak van de bedrijfsgarage en gedeeltelijk door groene stroom van het net. De Tesla Model X is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook ontzettend comfortabel én snel. De shuttle biedt plaats aan maximaal zes passagiers en schiet van 0 naar 100 km/u in 3,1 seconden. Dankzij de vierwielaandrijving is de auto perfect geschikt voor in de sneeuw.

De shuttle service is overigens niet voor iedereen weggelegd. Van Chambéry betaal je per enkeltje 500 euro en vanaf Genève 600 euro. Met z’n 6-en is de prijs dus nog wel te overzien, maar als je in eentje een shuttle boekt kun je het beste nog even sparen. Meer informatie vind je hier.

section-interior-primary-black

Anyway, het lijkt ons wel een mooie manier van vervoer naar de wintersport. Eerst een luxe vlucht en vervolgens een luxe shuttle om vervolgens totaal uitgerust op je bestemming aan te komen. Of ben jij toch voorstander van de bus?

10 redenen waarom je beter met de bus op wintersport kan

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in