Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuwe rodelbaan in Fügen vanaf december geopend

© Pixabay

Wil jij veel kilometers maken tijdens je skidag en tussendoor ook iets anders doen? In Spieljoch kan het! Hier kun je namelijk vanaf deze winter met de rodelbaan naar beneden zonder dat dit veel tijd kost. Dus trommel je vrienden op en ga tussendoor een rondje rodelen bij de Spieljochbahn.

Rodelbaan

Op 22 december 2017 zal de nieuwe Spieljochbahn in gebruik worden genomen en kan je weer skiën in dit prachtige gebied. Naast dat de Spieljochbahn volledig is vernieuwd kun je vanaf deze winter ook met de rodelbaan naar beneden zonder dat dit veel tijd kost.

Je kunt namelijk bij het bergstation van de Spieljochbahn een rodel huren. Vervolgens kun je dan naar beneden rodelen naar het middenstation van de Spieljochbahn. Hier kun je uiteraard met de rodel in de lift weer naar boven. Vervolgens breng je deze terug en sta je binnen no-time weer op de ski’s. Prima tussendoortje toch?

Meer informatie

Wil je meer informatie over de rodelbaan in Fügen, bekijk dan ons vorige artikel daarover dat we in mei schreven. Toen was het bouwen van de rodelbaan slechts een plan. Onderhand hebben ze die plannen omgezet in daden en kunnen we dus vanaf december rodelen bij de Spieljochbahn.

Fügen plant nieuwe rodelbaan Spieljoch

 

Skiseizoen

Spieljoch zal naar verwachting komend seizoen open zijn van 22 december 2017 tot en met 8 april 2018. Dit betekent bijna 4 maanden lang skiplezier. Vanuit Spieljoch kun je met de skibus ook gemakkelijk naar de naastgelegen gebieden gaan, namelijk Hochfügen en Hochzillertal. Naar verwachting hoef je vanaf de winter van 2018/2019 niet meer met de skibus, als alles volgens plan verloopt is er dan namelijk een Peak to Peak skigondel die vanaf de top van Spieljoch naar een andere top in Hochzillertal gaat.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in