Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuwe locatie SnowWorld: SnowWorld Antwerpen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

SnowWorld, het bedrijf achter meerdere indoor sneeuwbanen in Nederland, Frankrijk en Duitsland, gaat uitbreiden. De skipiste ‘Aspen’ in Antwerpen wordt omgedoopt tot SnowWorld Antwerpen en overgenomen door het bedrijf. Het aantal SnowWorld locaties wordt dus verhoogd naar in totaal acht. Dit is alles wat we tot nu toe weten over deze nieuwe SnowWorld locatie in België.

Nieuwe locatie: SnowWorld Antwerpen

Vanaf oktober kun je ook een SnowWorld locatie bezoeken in België. Naast alle vijf locaties in Nederland, de skihal in Duitsland en die in Frankrijk kun je straks ook afdalen in Antwerpen. Het al bestaande indoorcomplex Aspen wordt namelijk overgenomen door SnowWorld. “Met de toevoeging van een site in België zetten we een belangrijke stap in de geografische spreiding van onze organisatie. Wij willen wintersport bereikbaar maken voor zo veel mogelijk mensen en dankzij SnowWorld Antwerpen kunnen we dat nog beter waarmaken”, vertelt Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld. Het aanbod van SnowWorld wordt dus vergroot en hiermee maken ze wintersport in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk mogelijk.

Overname van skipiste Aspen

Vorig jaar werd het indoorcomplex Aspen in Antwerpen al onderdeel van de groep Alychlo, waar ook SnowWorld onderdeel van is. Gisteren is bekend geworden dat SnowWorld deze locatie helemaal gaat overnemen. Vanaf 1 oktober kun je deze indoor skihal vinden onder de naam SnowWorld Antwerpen. Voor vaste bezoekers veranderd er niet veel. Ze kunnen straks gebruikmaken van een groter aanbod, waaronder toegang tot de vijf Nederlandse locaties van SnowWorld.

Meer over SnowWorld

Wintersporten zonder de hele reis naar de bergen te moeten afleggen? Dat kan op de verschillende SnowWorld locaties. In de indoor skihallen kun je de latten onderbinden, plezier hebben in de sneeuw en je techniek verbeteren. De sneeuw in SnowWorld ligt er 365 dagen per jaar, je kunt hier dus altijd heerlijk wintersporten. In SnowWorld kun je kiezen uit verschillende arrangementen, voor elk budget zijn er genoeg mogelijkheden.

Waar je overal kunt skiën/snowboarden? In totaal zijn er nu zeven locaties geopend. Daar komt dus binnenkort nog een achtste bij!

  • SnowWorld Landgraaf: 5 pistes inclusief funpark
  • SnowWorld Zoetermeer: 4 pistes
  • SnowWorld Amsterdam: 2 pistes
  • SnowWorld Rucphen-Breda: 3 pistes
  • SnowWorld Terneuzen: 2 pistes
  • Alpenpark Neuss (DE): 2 pistes
  • SnowWorld Amnéville (FR): 2 pistes

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in