Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuwe Bun J Ride attractie Tignes opent 21 december

Foto: Tignes.net

Tignes zal vanaf 21 december een nieuwe attractie in het gebied gaan openen. De naam is Bun J Ride en combineert ski-jumping met bungeejumping. Het skigebied noemt de nieuwe toeristentrekker het adrenaline onderdeel van het gebied en verwacht hiermee weer een nieuwe doelgroep aan te spreken. Ben jij gek op adrenaline?

De deelnemers worden voorzien van een harnas waar twee grote elastieken aan verbonden zijn. Vanaf dat moment moet je bovenaan een skischans gaan staan en dien je met hoge snelheid een 30 meter lange baan af te leggen. Vervolgens zal je in een gat van 40 meter diep vallen. Het automatische bungee-systeem zorgt er voor dat je na een lange vrije val wordt opgevangen en weer rustig aan de grond gebracht wordt.

De attractie is gelegen naast de blauwe piste “Lac” bij de Merles skilift. Voor deelname moet je minimaal dertien jaar oud zijn en 40 kg wegen. Tijdens de jump kun je er voor kiezen om ski’s, snowboard of slee te gebruiken. De Bun J Ride zal alle dagen geopend (behalve zaterdag) van 10.30 uur tot 16.30 uur. Ga je in je eentje dan kost een ticket €65,- en met twee personen €115,-.

Benieuwd hoe deze attractie in zijn werk gaat? Zie onderstaande video van een Bun J Ride in een ander skigebied:

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in