Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuwe aankondiging voor het Top of the Mountain Concert

Het top of the Mountain Concert in 2017

© TVB Paznaun - Ischgl

Wintersportredacteur

Nadat Sean Paul vorige week het Top of the Mountain Opening Concert in Ischgl mocht verzorgen, is nu de volgende artiest bekendgemaakt. Bereid je maar voor, want tijdens de ‘Spring’-editie zal zanger George Ezra hier op de bühne staan!

George Ezra bij Top of the Mountain Concert

Waarschijnlijk ken je de nummers ‘Shotgun’, ‘Paradise’ en ‘Budapest’ wel, dit zijn de bekendste liedjes van George Ezra. Deze 29-jarige zanger uit Engeland is uitgenodigd om de lente-editie van het concert in Ischgl te verzorgen. Wil je deze bekende zanger live horen zingen? Zorg er dan voor dat je erbij bent op 30 maart 2023.

Hét evenement in Ischgl

Elk jaar seizoen Ischgl meerdere helemaal op zijn kop gezet tijdens het Top of the Mountain Concert. De editie in maart is elk jaar een feestje! Zo laat in het winterseizoen kun je in Ischgl nog prima skiën, door de hoge ligging van het skigebied. De temperaturen zijn heerlijk en de zon laat zich de hele dag zien. Beter kun je het niet hebben, toch? Een ticket voor hét concert van het seizoen zou je wintersport in maart helemaal af maken. Tijdens dit evenement is top muziek, perfect geprepareerde pistes en heerlijk eten. Met wie wil jij vooraan staan bij George Ezra en dit event bezoeken?

Recap: winteropening met Sean Paul

De eerste editie van Top of the Mountain festival is al geweest, op 26 november 2022. Toen was niemand minder dan Sean Paul de openingsact. Hoe het er toen aantoe ging? Dat kunnen we je laten zien met de beelden!

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in