Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Sean Paul dit jaar bij het Top of Mountain Opening Concert in Ischgl

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Na twee jaar is het eindelijk weer zover! Het Top of Mountain Opening Concert in Ischgl gaat door. Elk jaar wordt dit concert georganiseerd om de opening van het winterseizoen te vieren. En er wordt flink uitgepakt voor de editie van 2022. Niemand minder dan Sean Paul gaat namelijk optreden. Dat heeft de wintersportbestemming aangekondigd op Instagram!

Top of Mountain Opening Concert Ischgl met Sean Paul

Over iets meer dan een maand staat dit grote evenement op de planning. Tot nu toe was er nog maar weinig bekend over de editie van het Top of Mountain Opening Concert van dit jaar. Maar nu maakt Ischgl bekend dat Sean Paul, bekend van onder andere de hits ‘Temperature’, ‘Get Busy’ en ‘She doesn’t mind’, het concert zal openen. Zet 26 november 2022 maar in je agenda als je hierbij wilt zijn!

Winteropening in Ischgl

Het skiën in Ischgl’s Silvretta Arena begint al een paar dagen eerder, namelijk op 24 november 2022. Je kunt je eerste wintersport van dit winterseizoen dus goed verbinden met dit concert. Wat je van de winteropening kunt verwachten? Goede muziek, een hele gezellige sfeer met alleen maar wintersporters en een geweldige locatie. Het Top of Mountain Opening Concert wordt namelijk gehouden tussen de Tiroler bergen in het dal!

Lees ook: Wintersport in Ischgl deze winter: de leukste tips

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in