Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skikleding huren bij INTERSPORT Rent: zo ideaal is dat

© Intersport Rent

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Wist jij dat je ook skikleding kunt huren tijdens je wintersport? Iedere winter weer huren veel wintersporters hun materiaal bij INTERSPORT Rent. Niet alleen omdat ze geen eigen materiaal hebben, maar ook omdat het best wat voordelen met zich mee brengt. Zeker voor families met kinderen is de skiverhuur een uitkomst. Je kunt zelfs ook skikleding huren bij INTERSPORT Rent. Heb je hier al eens gebruik van gemaakt?

Skikleding huren bij INTERSPORT Rent

In bijna elk skigebied vind je wel een INTERSPORT Rent winkel waar je terecht kunt voor je skimateriaal. Ieder seizoen hebben ze de nieuwste spullen in de verhuur en ben je verzekerd van goed materiaal voor je vakantie. Daarnaast hebben de INTERSPORT Rent shops in Oostenrijk ook skikleding in het assortiment. Zowel voor volwassenen als voor kinderen hebben ze hoogwaardige kleding van het merk Schöffel hangen. Reserveer uiterlijk een week voor aankomst bij de Oostenrijkse winkel in jouw dorp of skigebied en INTERSPORT Rent zorgt ervoor dat de kleding schoon voor je klaar hangt. En de hygiëne? Ook daarover hoef je je geen zorgen te maken. Iedere keer als de kleding terugkomt, wordt het gewassen en impregneren ze het opnieuw.

Materiaal huren bij INTERSPORT Rent

Of je nu naar Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland gaat, bij INTERSPORT Rent ben je aan het juiste adres voor je materiaal. Ze hebben meer dan 800 winkels verspreid over 14 landen en ruim 250.000 paar ski’s in de verhuur. Jong en oud, beginner of volwassen, INTERSPORT Rent heeft voor iedereen een geschikte ski in de collectie. Bovendien is het huren van ski’s tegenwoordig super eenvoudig! Met letterlijk 3 klikken kun je online je materiaal reserveren. Vervolgens is het nog een kwestie van afhalen en jij bent klaar voor je wintersport. En een groot voordeel is dus dat je in de Oostenrijkse winkels ook kleding kunt huren. Zo kun je voor je hele uitrusting terecht bij één winkel.

Voordelen van huren

Dat ieder jaar veel wintersporters ervoor kiezen om hun materiaal te huren is niet zo gek. Het brengt namelijk een hoop voordelen met zich mee. Benieuwd welke dat zijn? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

  • Je hebt altijd het nieuwste materiaal. Bij INTERSPORT Rent worden de collecties ieder jaar vervangen zodat jij met de nieuwste ski’s op de pistes staat.
  • Kinderen huren in Oostenrijk tot 10 jaar gratis. Dit is in het geval dat ouders ook wintersportmateriaal huren bij INTERSPORT Rent. Jeugd tot 14 jaar profiteert van een tarief met korting.
  • Je kunt verschillende merken proberen. HEAD, Atomic, Salomon, ieder merk is anders en heeft zijn eigen sterke punten. Als je je ski’s huurt, kun je verschillende merken proberen en er zo achter komen wat jouw favoriet is.
  • Je kunt je ski’s en snowboard wisselen wanneer je wilt als je bij INTERSPORT Rent kiest voor Superior of Premium ski’s. Zo kun je meerdere modellen in één vakantie proberen. En wil je een keer off-piste of ligt er een pak poeder op de pistes, ruil ze dan snel in voor een paar brede poederski’s!
  • Je hoeft je materiaal zelf niet te onderhouden. INTERSPORT Rent zorgt ervoor dat alles tip top in orde de deur uit gaat, dus daar hoef jij niet over na te denken. Dat scheelt je bovendien ook weer onderhoudskosten.
  • Je hoeft niet elk jaar nieuw materiaal te kopen. Zeker met kinderen blijf je aan de gang omdat ze na een jaar alweer uit hun kleding en schoenen gegroeid zijn.
  • Niet meer slepen met je materiaal van de opslag naar de skibox en van de skibox naar je accommodatie. Vervolgens de volgende dag naar de lift en ga zo maar door. En ben je weer thuis, dan moeten ze weer drogen en opgeborgen worden. Huur je je materiaal bij INTERSPORT Rent, dan heb je dat allemaal niet. Sowieso hoef je thuis dan niet meer aan de sleep en in veel skigebieden heeft INTERSPORT Rent een depot bij het dalstation van de lift. Ideaal!
  • Je profiteert van leuke extra’s, wisselend per land. Zo kun je in Oostenrijk gratis annuleren en voor zeven dagen huur betaal je maar zes dagen. Bovendien krijgen kinderen in Oostenrijk tot 14 jaar 50% korting of huren kinderen zelfs gratis als ze onder begeleiding zijn van twee volwassenen die materiaal huren.
  • Bij diverse skigebieden, zoals bijvoorbeeld Ski Arlberg en Ski amadé, kun je je materiaal bij elke INTERSPORT Rent shop in het gebied weer inleveren.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met INTERSPORT Rent.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in