Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuw ontwerp voor Funpark Gerlos

Ga jij deze winter naar Gerlos toe? Je zult vast niet de enige Nederlander zijn. Gerlos is namelijk één van de bekendste wintersportbestemmingen onder de Nederlanders. Wel is er erg goed nieuws uit de Zillertal Arena gekomen. Er is namelijk een nieuw ontwerp voor Funpark Gerlos. Valt dit ontwerp ook bij jou in de smaak?

Funpark Gerlos

Al jaren heeft Gerlos een funpark voor de durfals onder ons. Echter komt dit park er dit jaar toch een beetje anders uit te zien dan we gewend zijn. Dit komt doordat er een nieuw ontwerp is gemaakt. Speciaal voor de kids zal er een aparte run zijn. Daarnaast zal er nog een fun run zijn en een run voor de rails liefhebbers. Het ontwerp ziet er in ieder geval prachtig uit.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Zillertal Arena

De Zillertal Arena is een van de bekendste wintersportbestemmingen onder de Nederlanders. De ruim 140 kilometer aan piste kilometers bieden mogelijkheden voor het hele gezin. Zo kunnen de kinderen zich vermaken in het kinderparadijs, zijn er pistes van ieder niveau en is er dus het bovengenoemde Funpark. Verder vindt je hier ook een geweldige après ski waar je tot in de late uurtjes je uitstekend kunt vermaken. Je maakt nu zelfs kans op gratis skipassen. Wil je weten hoe? Bekijk dan de link hieronder.

Win skipassen voor de Zillertal Arena!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in