Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuw in 3 Zinnen Dolomites: de VIP-gondel

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Een ritje met de gondel naar boven saai? Niet als je de VIP gondel boekt in 3 Zinnen Dolomites. Vanaf eind mei kun je onder het genot van een lekker hapje en drankje naar boven. En dat is niet alles, onderweg geniet je natuurlijk van een prachtig uitzicht op de regio. Soms moet je jezelf gewoon even trakteren op iets leuks toch? Wat je precies kunt verwachten van de VIP gondel in 3 Zinnen Dolomites, lees je hieronder.

VIP Gondel in 3 Zinnen Dolomites

Vanaf 26 mei 2022 biedt vakantieregio 3 Zinnen Dolomites de mogelijkheid om met de VIP gondel naar boven te gaan. Deze hangt aan de kabel van de nieuwe Helmjet Sexten lift en biedt een bijzonder extraatje voor je vakantie in deze regio. De VIP gondel heeft vier comfortabele stoelen en voor onderweg krijg je een fles bubbles, wat non-alcoholische drankjes en een heerlijke borrelplank met lokale vleeswaren en kazen. In totaal kun je met vier personen een VIP-gondel boeken en in totaal ben je een uurtje bezig. Vergeet niet ook te genieten van het indrukwekkende uitzicht op de omgeving! Of je de VIP Gondel ook voor de winter kan boeken, is nog niet bekend.

Vakantie in 3 Zinnen Dolomites

Vakantieregio 3 Zinnen Dolomites ligt in het Italiaanse Zuid-Tirol en is een heerlijke bestemming voor zowel je zomer- als wintervakantie. Niet alleen vanwege het feit dat het in de Dolomieten ligt, die onder UNESCO Werelderfgoed vallen, maar ook vanwege de vele mogelijkheden. ’s Winters kun je hier skiën in verschillende skigebieden aan de voet van onder andere de bekende Drei Zinnen. In totaal heb je hier 115 km aan pistes, verspreid over 5 skibergen. Daarnaast zijn ook de langlaufmogelijkheden hier eindeloos. Ga je liever ’s zomers deze kant op? Ook dan is verveling niet aan de orde. Je kunt er prachtige wandel- en fietstochten maken in de Dolomieten en voor kinderen zijn er speelparken, wandelroutes en leuke activiteiten te ondernemen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in