Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nederlands bedrijf brengt vakantiebagage naar eindbestemming

Wintersportredacteur

Aankomende winter is het weer zo ver, je spullen zijn netjes in gepakt en je bent klaar om richting je wintersportbestemming te gaan. Het eerste probleem dient zich direct aan. Hoe ga je in hemelsnaam al jouw wintersportspullen in de auto krijgen? Een skibox huren kost al snel een paar honderd euro en mocht je er wel één bezitten dan staat hij de rest van het jaar in de weg. Voor dit probleem heeft het Nederlandse bedrijf Travel Light een oplossing bedacht.

Ski’s, snowboards, skischoenen en de rest van je wintersportspullen worden bij je thuis opgehaald door Travel Light om vervolgens de trip te maken richting Oostenrijk. Bij aankomst in je hotel staan de koffers op je te wachten. Ideaal toch, want je hoeft zelf al die koffers niet mee te zeulen in de auto!

Het bedrijf werkt samen met TNT Express, één van de grootste logistieke partijen in Europa en samen hebben zij speciaal team samengesteld van maar liefst 100 chauffeurs. Natuurlijk kun je met een track & trace je koffers op de voet volgen.  Het bedrijf helpt vandaag de dag alleen nog Nederlandse reizigers die reizen binnen de grenzen van de Europese Unie.

Mocht je dus veel waarde hechten aan een comfortabele reis en ben je bereid daarvoor wat centen neer te leggen? Dan is dit de uitkomst voor jou!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in