Nieuwsalert per mail ontvangen

Movie Monday: Turbulent Flow

Chaoz Productions neemt je deze week mee naar het mooie Noorwegen. Het in 2007 opgerichte filmbedrijf specialiseert zich in freeski films. Een jaar na de oprichting (2008) lanceerden de filmcrew hun eerste film, ‘Empty Pockets’. De film bleek een succes, net zoals de daaropvolgende films, die elk een nominatie verdienden voor het International Freeski Film Festival. De laatste genomineerde film dateert uit 2012, heeft de naam ‘Turbulent Flow’ meegekregen en verdient zeker een plek tussen onze Movie Monday films. 

Voor wie het Movie Monday concept nog niet kent, het is heel simpel. De maandag is misschien wel de minst leuke dag van de week. Na een geweldig weekend moet je weer hard aan de bak en de overschakeling van party-animal tot werkbij verloopt nooit soepel. Daarom verdien je in de lunchpauze op maandag, meer dan op alle andere dagen van de week, even ontspanning. Wij selecteren de beste films uit de industrie om je die ontspanning te geven. Ons advies: de lunchpauze verlengen en eten achter de computer of beamer met je collega’s.

Turbulent Flow
In de vijfde en eveneens nieuwste productie van Choaz zie je de Noorse winter door de ogen van de grootste talenten die het land in huis heeft. Elke skiër in de film gaat tot het uiterste om de beste shots op te nemen. Beelden uit het park, uit de backcountry en uit de stad laten je even vergeten dat het maandag is. Dat de sporters het beste uit zichzelf willen halen uit zich in blauwe plekken, met bloed besmeurde gezichten en ernstigere blessures. Het is geen geheim dat pro-skiërs niet bang zijn, maar deze jonge knapen en knapinnen kennen ook de betekenis van het woord niet. Geniet ervan!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in