Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Molly Socks: dé Happy Socks onder de skisokken

Wintersportredacteur

Skisokken kun je kopen in allerlei soorten, kleuren en maten. Tegenwoordig zelfs met leuke printjes en vrolijke kleuren. Vandaag stellen we Molly Socks aan je voor. Wat ons betreft ook wel de Happy Socks onder de skisokken.

Molly Socks

Molly Socks is een nog redelijk onbekende naam op de markt van ski- en wandelsokken. Vanuit een enorme passie voor kleding en textiel heeft Maartje Delfsma de sokken ontwikkeld. Alle sokken zijn gemaakt van een duurzaam materiaal: bamboe garen. Dit materiaal is isolerend, ventilerend en super zacht. De sokken zijn naadloos en voorzien van verdikkingen op de drukpunten van je voeten.

Vrolijke prints

Natuurlijk zitten je skisokken de hele dag verstopt in je skischoenen. Toch komt er ook een moment dat je je skischoenen (eindelijk) uit mag trekken. En ondanks de lucht die dan van je voeten afkomt, is het wel leuk als je voeten er een beetje gezellig uitzien.

Met Molly Socks komt dat helemaal goed. De sokken zijn allemaal kleurrijk en met een vrolijke print. Van kerstbomen tot gekleurde sterren en roze cocktails. Molly Socks heeft een collectie voor heren en dames, te koop voor € 21,95 per paar.

Onze mening

Uiteraard hebben we de skisokken ook even voor je getest. Het zijn inderdaad fijne skisokken, maar we zijn wel van mening dat vooral beginners en liefhebbers van dikke sokken met leuke printjes hier blij van worden. Benieuwd naar de sokken? We geven je hieronder een kleine impressie.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in