Nieuwsalert per mail ontvangen

Modern Hochzillertal-Kaltenbach heeft Kristalhutte

Hochzillertal-Kaltenbach staat bekend om zijn luxe lift infrastructuur. Het skigebied heeft al meerdere prijzen gewonnen voor meest innovatieve skigebied in Oostenrijk. En ook dit jaar pakken zij weer groots uit. De vierzitter Falschbachbahn wordt vervangen voor een moderne achtzitter waar de wintersporter wordt voorzien van stoelverwarming en automatische beugels. Naast liften heeft Hochfügen één van de meest luxe hotel/restaurant op 2.100 meter hoogte. De Kristalhütte voorziet in alle behoeften. Je hoeft je geen zorgen te maken over lawaaiierige aprés-ski muziek, want relaxen en genieten van het berglandschap staat hier centraal. Maar dit hotel biedt nog veel meer…

Op het terras heb je niet te maken met bierbanken en onhandige inklaptafels, maar er liggen luxe ligbanken en waterbedden met warme wollen dekens. Er is niks beter dan na een vermoeide dag hier de benen te laten rusten. Daarnaast is het geen self-service, maar komt de bediening netjes de bestelling opnemen en wordt u op uw wenken bediend.

Kamers:

Met 7 iglo-kamers spannen zij de kroon. Je kunt hier overnachten en echt het gevoel hebben dat je op ‘winter’ sport bent. naast de iglo kamers zijn er 8 panoramakamers aanwezig. Na het sluiten van de liften kunt u hier genieten van absolute stilte en rust. Met kampvuur en bergsauna is het echt vakantie vieren.

Meer informatie over de kristalhütte zie: http://www.kristallhuette.at/

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in