Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Cin-Cin Gerlos

Met dit spel is je après-ski feestje pas echt compleet

Wintersportredacteur

De winter komt eraan! De skigebieden zijn hard bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Zo worden er nieuwe liften gebouwd, pistes aangelegd en gaan vandaag zelfs de eerste gebieden open. Niet te vergeten zijn ook de après-ski bars in volle voorbereiding op weer en seizoen vol met bier, schnapps en feest. Hoog tijd om zelf alvast in de stemming te komen. Met dit spel is je après-ski feestje in ieder geval compleet!

Ben jij er klaar voor?

Een tijdje geleden hebben wij jullie alvast een paar tips gegeven over hoe je ook in de zomer fit kunt blijven voor de après-ski. Een week après-skiën met je wintersportfanaten is natuurlijk topsport! Nadat alle wintersport groepsgesprekken afgelopen weekend zijn volgestroomd met witte webcambeelden van jullie favoriete gebied, is het nu toch echt tijd om alvast goed in de stemming te komen. Dus haal je favoriete après-ski outfit van zolder, nodig je vrienden uit und jetzt geht los!

 

Hoe doe je dat?

Allereerst muziek! Jullie zullen de beste après-ski hits nog wel kunnen dromen. Maar mocht je ze na al die zomerse dagen toch vergeten zijn, hebben wij hier een leuke lijst.

De beste après-ski hits aller tijden

Spelletjes! Nu heb je waarschijnlijk geen halve boomstam klaarliggen voor een potje nagelen, maar wat dacht je van een bloedstollend potje krokodillen? Voor diegenen die dit niet kennen of het er de afgelopen zomer zo van hebben genomen, dat ze het vergeten zijn, leg ik het nog even uit.

  1. Je hebt onderstaande krokodil met shotglaasjes nodig
  2. Vul de glazen met je favoriete drank
  3. Bepaal wie er begint
  4. Iedereen drukt om beurten één van de tanden in (zonder te aarzelen en stiekem te voelen)
  5. Hapt de krokodillenbek jouw vinger eraf, dan gooi je één van de shotjes in één keer achterover!
  6. De volgende persoon begint weer

Natuurlijk is je après-ski feestje niet compleet zonder de officiële editie van de Cin Cin in Gerlos. Compleet met bord en shotglaasjes. Goed nieuws: onderstaande editie kun je nu pre-orderen via deze link. De levering zal dan half oktober plaatsvinden. Kun je nou niet zo lang wachten of neem jij ook genoegen met een minder luxe uitvoering? Dan staan er op het internet ook genoeg te koop.

Krokodillenspel

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in