Nieuwsalert per mail ontvangen

Man viert 100ste verjaardag op de ski’s

Hij heeft gisteren zijn 100ste verjaardag mogen vieren en dat op de latten terwijl het al juli is: George Jedenoff. Deze bekende skiër staat ieder jaar weer op de latten om te genieten van zijn grootste hobby. Skiën op een leeftijd van 100 jaar is ontzettend bijzonder en daarom werd er uiteraard een video van gemaakt.

George Jedenhoff een inspiratie voor iedere wintersporter

George is een inspiratie voor iedere wintersporter. De hoogbejaarde skiër is op zijn zachtst gezegd al redelijk op leeftijd, maar was afgelopen winter nog zo fit als een hoentje. Al bijna 60 jaar skiet hij in Utah en nu heeft hij op deze speciale leeftijd een paar zomerse afdalingen mogen maken. In het warme weer maakte de 100-jarige skiër fijne bochten en natuurlijk in zijn traditionele skipak.

Een bijzondere dag

Dat je de leeftijd van 100 jaar bereikt, is al bijzonder. Dat je nog steeds de pistes afdaalt op deze leeftijd, maakt jou als persoon nog iets specialer. De mensen in Utah vonden dan ook dat deze dag onvergetelijk gemaakt moest worden. George Jedenoff heeft als grote uitzondering in juli mogen skiën, kreeg ontzettend veel aandacht en een prachtig, welverdiend eerbetoon. George is de derde persoon die op 100-jarige leeftijd nog steeds skiet.

Benieuwd naar hoe de hoogbejaarde skiër afgelopen winter de bergen afdaalde? Lees meer in 99-jarige skiër skiet nog steeds ongelofelijk goed.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in