Nieuwsalert per mail ontvangen

Magische sneeuwbeelden vanuit de Zillertal Arena

Nee, sorry, we houden niet op met het delen van sneeuwbeelden vandaag. Wat een heerlijke sneeuw komt er naar beneden in de Alpen. Ook in de Zillertal Arena sneeuwt het en laten we daar nou net iemand hebben zitten die weet hoe een camera werkt…

Onze filmer Sebastian heeft een woning in Königsleiten en zodra het sneeuwt kan hij het natuurlijk niet laten om z’n camera te gebruiken. Vandaag sneeuwt het volle bak in het skigebied, dus zaten we alweer te wachten op de mooiste beelden. Welnu, die beelden zijn gekomen en je krijgt er kippenvel van.

VIDEO-UPDATE: Sneeuwval in de Zillertal Arena

Winteropening Zillertal Arena

Dit jaar opent de Zillertal Arena op 2 december z’n deuren. Wij zullen daarbij zijn en live vanuit het skigebied berichten. Ben je dan ook toevallig in de buurt? Laat het weten, dan skiën we samen een rondje of drinken we een drankje na het skiën.

Boeken

Heb je nu nog niet geboekt en wil je toch wel heel graag op wintersport nu je deze sneeuwbeelden ziet? Bekijk dan eens de arrangementen in de Zillertal Arena. Wie weet zit er wat leuks bij en ben je van de winter in het skigebied te vinden.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in