Nieuwsalert per mail ontvangen

Louis Vuitton verkoopt ski’s voor $5400,-

Wintersportredacteur

Koop jij het liefst alles van bekende merken en voer je dit ook door in je skistijl? Lees dan snel verder, want het Franse modebedrijf Louis Vuitton verkoopt ski’s. Je moet er wel even diep voor in de buidel tasten, maar dan is dit geweldige model wel van jou. 

Ski’s van Louis Vuitton

Bekende merken komen regelmatig met een eigen skilijn. Zo ook Louis Vuitton. Het bekende Franse modemerk brengt een paar freeride ski’s op de markt. Over de specificaties wordt niet veel vertelt, behalve dat de ski’s een kern hebben die is gemaakt van populierenhout, met daaromheen polyester. De stalen kanten zorgen ervoor dat de ski’s goed wendbaar zijn en voldoende grip hebben. De ski’s hebben een ‘Damier Graphite Alpes’ design, met kleurrijke Louis Vuitton stickers.

Dit alles is te koop voor $5400,- en inclusief verstelbare skistokken. Extra levertijd is mogelijk, maar voor meer informatie kun je ook gewoon contact opnemen met +1.866.VUITTON.

Koop de ski’s hier

 

Maak je outfit compleet

Als je besluit de ski’s te kopen, dan moet je natuurlijk wel gaan voor de complete look. Bijvoorbeeld met de gele of grijze ‘Quilted Patch Ski Blouson’ voor het kleine bedrag van $4650,- en de modieuze zwarte skibroek voor $1320,-. En wil je helemaal de blits maken? Vergeet dan ook niet de te gekke ‘Xmas Vivienne Winter Ski Bag Charm and Key Holder‘ aan je winkelmandje toe te voegen. Deze is te koop voor slechts $920,- en maakt de outfit helemaal compleet.

Pink Panter skischoenen

Wil je nog flitsender de berg af? Wat dacht je van deze gave Pink Panther skischoenen van Langhe?

Skimerk brengt roze skischoen uit 1988 weer op de markt

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in