Nieuwsalert per mail ontvangen

Serfaus Fiss Ladis deelt winterse beelden

De zomer is voorbij in de Alpen en dat betekent dat het weer kouder gaat worden in de bergen. Goed nieuws, want voor je het weet openen de skigebieden de skiliften en kunnen de eerste sporen weer gezet worden. Het populaire Oostenrijkse skigebied Serfaus Fiss Ladis heeft zojuist een aantal heerlijke winterse beelden gedeeld, waarbij je spontaan de winterkriebels krijgt. 

Serfaus Fiss Ladis is bij de Nederlanders een erg populair wintersportgebied. Zeker bij gezinnen staat het skigebied bekend als zeer kindvriendelijk. Daarnaast zijn de piste mogelijkheden gevarieerd en zijn de skiliften erg modern. Allemaal variabelen die er voor zorgen dat jaarlijks duizenden Nederlanders richting een van de skidorpen vertrekt voor de wintersportvakantie.

Wat te doen in Serfaus-Fiss-Ladis

Weerbericht Skiinformatie.nl

De onderstaande beelden deelde het skigebied vandaag. Ook hier heeft het gisteren en vanmorgen gesneeuwd. Het was van korte duur, want de komende dagen komt de zon weer regelmatig om het hoekje kijken volgens de weerberichten van Snowplaza.nl. ’s Avonds daalt de temperatuur wel onder het vriespunt, maar overdag zien we toch de typische herfst temperaturen tevoorschijn komen. Niet verkeerd voor deze tijd van het jaar.

serfaus-fiss-ladis-i
serfaus-fiss-ladis-ii
serfaus-fiss-ladis-iii
serfaus-fiss-ladis-iv
serfaus-fiss-ladis-vi
serfaus-fiss-ladis-vii

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in