Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Last-minute weekendje Winterberg vanaf € 221,- per persoon

Rauher Busch Winterberg

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Heel veel sneeuw, een lege agenda en de skistart in Winterberg, deze drie feiten kunnen maar één ding betekenen. Pak je weekendtas, ski’s en nodig een paar vrienden uit voor een weekendje Winterberg. Dit Duitse skigebied bereik je vanuit Utrecht in 4 uurtjes met de auto! We hebben een paar verblijftips voor je op een rijtje gezet.

Morgen skistart in Winterberg

Gisteren heeft Wintersport Arena Sauerland aangekondigd dat onder andere in Winterberg de eerste pistes openen. Vrijdag gaan de eerste vier skiliften open in het bekende Duitse skigebied. Dit zijn de faciliteiten tussen de Rauher Busch en Poppenberg. De sneeuwkanonnen zullen de komende tijd op volle toeren draaien en hoe beter de condities zijn, hoe meer pistes en liften er openen. Maar niet alleen in Winterberg kun je vanaf komend weekend weer skiën. Op zaterdag begint in Neuastenberg het winterseizoen. Hier kun je afdalen van twee pistes en gebruikmaken van twee liften. Ook in Willingen gaat de eerste lift in bedrijf voor de skistart dit weekend.

Meer informatie: Winterberg opent vanaf vrijdag de eerste liften en pistes

Accommodaties in het Sauerland

Zin in een weekendje weg? Kies voor de verse sneeuw en skistart in Winterberg en je hebt gegarandeerd een prachtig weekend. We hebben een aantal accommodaties die nog beschikbaar zijn voor je op een rijtje gezet.

Landal Winterberg voor een lang weekend vanaf € 366,-

Kijk voor alle opties bij Booking.com

 

Verblijf met Interhome vanaf € 174,- per persoon in Willingen

Beschikbare opties via HomeToGo

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in