Nieuwsalert per mail ontvangen

Kroegbaas après-ski Flachau dood: vrouw verdachte

Wintersportredacteur

Vorig weekend werd de kroegbaas van de bekende Lisa Alm dood gevonden in zijn bedrijf in Flachau. Sindsdien is er een onderzoek gaande naar de dood van de man, die door een messteek om het leven kwam. Zijn echtgenote is de hoofdverdachte.

Keukenmes

De 57-jarige kroegbaas werd op zondag 3 maart levenloos gevonden in zijn eigen bedrijf. Hij had een steekwond in zijn borst. De dood werd aangemerkt als mogelijke zelfmoord, waarop er een onderzoek werd ingesteld. Afgelopen zaterdag werd de 30-jarige vrouw van de man verhoord. Zij verklaarde volgens de ORF dat het na een ruzie tot een handgemeen kwam tussen de echtgenoten. Op dat moment had zij een keukenmes in haar hand. Ze zou niet met voorbedachte rade hebben gehandeld. Sinds zaterdag zit de Roemeense vrouw vast, terwijl het onderzoek verder gaat.

Geopend

Voor veel wintersporters is de Lisa Alm in Flachau een bekende plek. De après-ski bar ligt op 1.520 meter hoogte, direct aan de piste in Flachau. Elke dag is het er weer één groot feest. Wintersporters die op vakantie gaan naar het dorp, zullen waarschijnlijk weinig meekrijgen van het voorval. Ter ere van de kroegbaas wordt er door de medewerkers ‘gewoon’ verder gewerkt en kun je tot het einde van het seizoen feesten!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in