Nieuwsalert per mail ontvangen

TE KOOP: Jon Olsson’s nieuwe Rolls-Royce

“Huh, wat? Schreven jullie niet laatst een post dat Jon Olsson een hele vette nieuwe Rolls-Royce had?” Ja, dat klopt helemaal. En de skiër verkoopt ‘m dus nu alweer, mits er een goed bod binnenkomt dan. Iets voor jou?

Rolls-Royce met dakkoffer

Op 27 juni 2017 publiceerden wij het onderstaande artikel met de kop ‘Jon Olsson koopt peperdure Rolls-Royce met dakkoffer’. Zoals we van Jon gewend zijn was zijn nieuwe aanwinst weer een uniek exemplaar. De bolide wordt aangedreven door een V12 BiTurbo motor met 810 pk, maar dat is niet het meest opmerkelijke aan de auto. Dat is natuurlijk Jon Olsson’s camouflage print en de dakdrager voor de ski’s. Hoe vet?!

Jon Olsson koopt peperdure Rolls Royce met dakkoffer

Nu al te koop

Hoewel Jon van hele dikke auto’s houdt, is hij niet zo gehecht aan zijn auto’s. In de afgelopen jaren reed hij meerdere superwagens die hij allemaal verkocht. Je kent vast zijn Lamborghini en de in Nederland uitgebrande Audi nog. Allemaal dikke jongens die Jon redelijk snel na de aanschaf van de hand deed. Maar iets meer dan een maand na aanschaf je auto al verkopen? Dat is zelfs voor Jon bijzonder. Toch is het echt het geval. Zojuist liet Jon via zijn Instagram kanaal weten dat de auto beschikbaar is voor de verkoop, mits er een goed bod gedaan wordt.

Snel zijn

Voor wie interesse heeft in de auto hebben we een advies: wees er snel bij! Op zijn vorige auto werd binnen 24 uur maar liefst 50 keer serieus geboden. Ben je geïnteresseerd in ‘George’? Stuur Jon dan een mailtje. Wat de richtprijs is? Geen enkel idee! Bekijk de auto nog maar eens goed voordat je een bod doet.

Als je ‘m koopt en er in Nederland mee rond gaat rijden, mogen wij dan ook een stukje mee?

Nieuwe auto Jon Olsson

Met de Rolls-Royce in de verkoop moet Jon toch wel weer gaan kijken naar een nieuwe auto en dat heeft hij natuurlijk al lang gedaan. In z’n Instagram post laat hij weten vette ideeën te hebben voor de ‘G’. Nou heb je wellicht geen idee wat een G is, maar wij hebben ‘m al gevonden. De komende auto van Jon zal hoogstwaarschijnlijk deze Mercedes G-klasse worden.

De vraag blijft natuurlijk: gaat hij met deze G de winter halen of is ook die alweer lang en breed verkocht voordat de sneeuw valt in Europa?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in