Nieuwsalert per mail ontvangen

Koeien lopen hotel in Fügen binnen

Een hotel in Fügen had in de nacht van vrijdag op zaterdag twee wel heel bijzondere gasten. Nee, geen royals of bekende personen dit keer, maar dieren. En honden zie je nog wel eens hotels binnenlopen, maar deze dieren niet. Het hotel kreeg bezoek van twee koeien.

Hotellobby

De junior hotelchef werd rond half vier ‘s nachts uit z’n bed gebeld door politie: “Er staat een kudde koeien op je parkeerplaats.” Een taxibestuurder had de van de weide ontsnapte koeien opgemerkt en de politie gealarmeerd. Na het bekijken van de videobeelden bleek echter dat de koeien al een paar uur eerder losgebroken waren. Twee van de koeien hadden zichzelf namelijk toegang verschaft tot de hotellobby van Hotel Held.

Videobeelden van het bezoek

De beveiligingscamera’s van het hotel hebben het nachtelijk bezoek vastgelegd. Wat een bijzondere gewaarwording moet dit zijn geweest om dit als hoteleigenaar terug te zien.

Sporen van het bezoek

Het hotel heeft automatische toegangsdeuren die met een druk op de knop vanaf de buitenkant open gaan. De koeien hebben de knop toevallig ingedrukt en toen gingen de deuren open. Verbazingwekkend genoeg hebben de koeien, ondanks dat ze niet werden geholpen door een baliemedewerker, niets kapot gemaakt of weggeduwd in de lobby. Toch lieten ze wel even weten dat ze aanwezig waren geweest, door een souvenir achter te laten. Na zo’n 20-30 minuten in het hotel te hebben gewacht op een medewerker van het hotel hebben ze het hotel zelf weer verlaten.

 

De boer heeft zaterdag flink door moeten werken om al z’n koeien weer terug te vinden en terug te brengen. Het ging namelijk niet alleen om de tien koeien die op de parkeerplaats van het hotel stonden. De rest van de kudde was een andere kant op gelopen.

AANBIEDING: Goedkoop met de familie op wintersport naar Fügen? 2 Volwassenen, 2 kinderen voor €1.487,-! Klik hier voor meer informatie.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in