Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Jason Derulo opent winterseizoen in Ischgl

Wintersportredacteur

Terwijl de mussen van het dak afvallen in Nederland, zijn de skigebieden volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe winterseizoen. Zo ook het skigebied Ischgl waar traditiegetrouw het Top of the Mountain concert plaatsvindt en waar het winterseizoen officieel geopend en afgesloten wordt. Vorig jaar had Helene Fischer de eer om de duizenden wintersporters en feestbeesten te vermaken en ook dit jaar komt er weer een wereldartiest naar Ischgl toe. Niemand minder dan Jason Derulo gaat het winterseizoen officieel openen. Geweldig nieuws voor het skigebied en voor de Ischgl fans. Ga jij heen?

Dat de weersomstandigheden tijdens het afsluitconcert van Helene Fischer geweldig waren was wel duidelijk. Strak blauwe lucht en nog een heerlijke bak met sneeuw. Ideale omstandigheden voor een korte break richting de sneeuw en uiteraard voor een heerlijk feestje.

Archiefbeeld Top of the Mountain concert afgelopen winterseizoen

Het gaat weer los in de Silvretta Arena

Op 24 november gaat het skigebied weer open en kunnen de wintersporters weer genieten van de heerlijke pistes in het skigebied. Zoals we gewend zijn gaat dit in Ischgl in combinatie met het grote Top of the Mountain concert. Jason Derulo heeft afgelopen WK al voor een flink feestje gezorgd en gaat dit naar verwachting ook in Ischgl doen. Ken jij de nummers “In My Head”, “Want To Want Me” of “Whatcha Say”. Niet bekend met deze zanger? Bekijk de onderstaande video en je weet meteen over welke zanger wij het hebben. Vanaf 18.00 uur gaat het feest beginnen en met de aanschaf van een skipas heb je gratis toegang tot het feest.

Hoe het Top of the Mountain concert eruit ziet?

Ben jij helemaal niet bekend met dit evenement? Bekijk dan de onderstaande beelden van afgelopen winterseizoen. Deze zeggen meer dan duizend woorden en gaan er direct voor zorgen dat jij verlangt naar het nieuwe winterseizoen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in