Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl

Wintersportredacteur

Op 30 april 2018 zal er op 2.320 meter hoogte op de Idalp in het skigebied Ischgl het Top of the Mountain Closing Concert plaatsvinden. Om 13:00 zal het concert van start gaan tussen de bergen van de Silvretta Arena. Iets voor jou?

Afsluiting winterseizoen

Ieder jaar wordt het winterseizoen in Ischgl afgesloten met een concert midden op de berg. Afgezien van het feit dat dit een unieke locatie is om een concert bij te wonen, wordt er jaarlijks ook flink uitgepakt met grote artiesten. Eerder was bijvoorbeeld Robbie Williams al de hoofdact, dit jaar is het Helene Fischer.

Helene Fischer

Helene Fischer is een beroemde Schlagerzangeres bekend van de nummers: ‘Atemlos durch die Nacht’, ‘Herzbeben’ of ‘Ich will immer wieder dieses Fieber spür’n’. In Duitsland is het een van de grootste zangeressen die ooit heeft geleefd. En daarnaast ziet ze er ook niet verkeerd uit, wat het helemaal mooi maakt om naar haar optreden te kijken.

Toegang

De verwachting is dat het heel druk wordt en daarom is het aantal tickets beperkt. Verder kun je op de dag van het concert ook enkel skiën als je een geldige guest card hebt. Oftewel, je moet in de regio slapen. Voor meer informatie en prijzen kijk je op de website van Ischgl.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in