Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Interview: skiseizoen 2023/2024 is geweldig van start

Wintersportredacteur

Zoals je zelf waarschijnlijk ook wel gemerkt hebt, is het skiseizoen 2023/2024 geweldig van start. Met veel sneeuw en skigebieden die eerder openen dan gepland kunnen we alleen maar uitkijken naar een prachtig seizoen. Ook op dit moment sneeuwt het weer tot in de dalen in delen van de Alpen. Meer weten? Onze collega Miranda werd geïnterviewd door De Telegraaf en die video is te zien.

Ski’s al van zolder

Onze ski’s zijn al van zolder, al afgestoft en hebben de sneeuw zelfs al gevoeld. Skiseizoen 2023/2024 is begonnen, en hoe! Het is niet uitzonderlijk dat het sneeuwt begin november, maar deze hoeveelheden zijn toch wel erg fijn. Tijdens de Winteropening in Sölden ligt er jaarlijks genoeg sneeuw op de berg, maar dat het wit dorp is komt niet elk jaar voor. Zo was het begin november in Sölden ›

Meer weten?

Onze collega Miranda werd geïnterviewd over de start van het skiseizoen dit jaar. Daarin vertelt ze over de goede basislaag die nu al op de hooggelegen pistes ligt, de voorspelde sneeuwval, het effect van de inflatie op de wintersport en dynamische skipasprijzen in de skigebieden:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in