Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: zo is het tijdens De Winteropening Sölden 2023

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Op dit moment is De Winteropening Sölden 2023 aan de gang. Voor veel Nederlanders is dit evenement dé start van het wintersportseizoen. Wij zijn op dit moment ook in Sölden en geven je een kleine inkijk in de huidige condities en laten je wat foto’s van het testterrein zien! Geniet je mee van de eerste afdalingen van de winter 2023/2024?

Winteropening Sölden 2023

Onderaan de Tiefenbach Gletscher staan (bijna) alle ski- en snowboardmerken op het testterrein van De Winteropening. Iedere deelnemer aan De Winteropening kan het nieuwste materiaal testen deze dagen. Consumenten en winkeliers kunnen het materiaal testen en kennis maken met de nieuwste innovaties en technieken. Er wordt advies gegeven en ook worden er diverse clinics georganiseerd. Naast ski’s en snowboards vind je hier ook de nieuwste helmen, goggles en ander materiaal. In totaal zijn er ruim 1000 paar ski’s en 500 snowboards te testen tijdens dit event.

Herfst in de dalen, genieten op de piste

In de lagergelegen dalen is het nog volop herfst, maar bovenop de berg is het al flink winters. Gisteren viel er in het dorp Sölden zelfs een lekker laagje verse sneeuw. En daarmee is de winter wat ons betreft afgetrapt. Vandaag staan wij voor het eerst op de piste dit seizoen en we nemen je even mee. De dag startte geweldig, met heerlijk geprepareerde pistes met verse sneeuw en een strakblauwe lucht. Beter kan je de winter niet starten.

Richting de lunch verschenen de eerste wolken en al snel namen die de overhand. Samen met een harde wind, werden de omstandigheden iets minder fijn. Maar, gelukkig was er ook Glühwein te krijgen aan het einde van de dag om heerlijk op te warmen!

Heerlijke plaatjes

Wij vinden zelf dat het er vandaag top uitzag. Wat jij?

Waar wacht je nog op? Stap je zometeen nog in de auto om morgen te skiën?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in