Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

In dit skigebied in Karinthië kunnen kinderen tot 10 jaar gratis op wintersport

© Nassfeld-Pressegger See

Wintersportredacteur

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? De kinderen gratis mee op wintersport? Toch kan het. Het skigebied Sun Ski World op de grens tussen Karinthië en Italië heeft een nieuwe actie dit jaar. In bepaalde weken in het seizoen kunnen kinderen tot 10 jaar het skigebied Sun Ski World, in de regio Nassfeld-Pressegger See, gratis skiën en verblijven. Benieuwd geworden?

Voordelen voor kinderen in Sun Ski World

Nassfeld-Pressegger See, ook wel Sun Ski World, heeft dit jaar de speciale ‘Kids surprise‘. Dit arrangement is te boeken als 7-daags pakket. Wat kun je daarbij verwachten? Zeven nachten in een geselecteerde accommodatie (op de kamer van de ouders) gratis voor het kind, daarnaast een 6-daagse skipas gratis en een gratis KIDS pakket van de skischool met skiles en een wintersport uitrusting (ski’s, stokken, skischoenen en helm) van zondag tot vrijdag.

De enige voorwaarde voor deze actie is dat het desbetreffende kind onder de 10 jaar is, dus maximaal 9,99 jaar oud. De periodes waarin deze actie geldt zijn: 10 december 2022 tot 24 december 2022, 7 januari 2023 tot 21 januari 2023 en 18 maart 2023 tot 4 april 2023.

Wintersport in Sun Ski World

Op 7 december 2022 begint het skiseizoen in Sun Ski World. Dit skigebied, ook wel bekend als Nassfeld, is een van de grootste skigebieden van Karinthië met 110 km aan pistes. Tijdens de wintersport hier kun je genieten van de invloeden van twee verschillende landen, namelijk Oostenrijk en Italië. Het skigebied ligt namelijk precies op de grens van beide landen. Je beleeft hier de typische Oostenrijkse wintersport in combinatie met heerlijk Italiaanse eten. Het skigebied heeft vele faciliteiten voor families en kinderen met drie kinderparken en skiles in vele verschillende talen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in