Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

In dit Oostenrijkse skigebied skiën kinderen tot 18 jaar gratis

Wintersportredacteur

Vanaf aankomend weekend kun je op zaterdag en zondag weer wintersporten in het Oostenrijkse skigebied Almenwelt Lofer. En dat is extra voordelig! Op 10 en 11 december 2022 skiën alle kinderen tot 18 jaar gratis en krijgen volwassenen 20% korting op hun skipas. Overigens profiteer je hier niet alleen dan van een goede deal, maar ook tijdens de rest van het skiseizoen.

10 december skistart in Almenwelt Lofer

Zojuist heeft Almenwelt Lofer op social media bekendgemaakt komend weekend de eerste liften en pistes van het skiseizoen 2022/2023 te openen. Je kunt hier dan nog niet in het hele skigebied de hele week door skiën, maar in de weekenden openen voor nu zes liften. Op 17 december gaat het seizoen officieel van start en kun je er tot en met 10 april weer elke dag op de latten staan. Het lift- en piste-aanbod wordt zo snel mogelijk verder uitgebreid, zodra de sneeuwcondities dit toelaten. Nog even geduld en dan kun je weer van alle 46 pistekilometers gebruikmaken.

Aantrekkelijke aanbieding voor de ski-opening

Om te vieren dat er weer geskied kan worden in Almenwelt Lofer, heeft het skigebied een aantrekkelijke actie opgezet. Volwassenen krijgen komend weekend 20% korting op hun skipas en kinderen tot 18 jaar skiën zelfs helemaal gratis, onder de begeleiding van hun ouders. Dat klinkt ideaal, toch? Met wie spring jij in de auto?

››› In dit skigebied in Karinthië kunnen kinderen tot 10 jaar gratis op wintersport

Meer goede deals voor families

Klinkt leuk zo’n aanbieding, maar ook wat kort dag misschien. Niet getreurd: Almenwelt Lofer heeft het hele winterseizoen aantrekkelijke deals voor families. Elke zaterdag skiën kinderen tot 18 jaar gratis als twee ouders een skipas hebben gekocht. Ook studenten kunnen elke zaterdag een aantrekkelijk geprijsde skipas aanschaffen. Zij ontvangen 30 procent korting bij het tonen van een geldige studentenpas. Maar daar houdt het niet bij op. Het hele hoogseizoen profiteren families van speciale familiedeals. Er is een speciale familiepas (vanaf 3 of meer dagen) voor een gezinssamenstelling van twee ouders en één of twee kinderen. Bij een samenstelling vanaf drie of meer kinderen, kan het derde kind en verdere gezinsleden tot 18 jaar gratis wintersporten. Hierbij moet wel aangetoond worden dat alle personen uit dezelfde familie komen. Vergeet dus je geldige identificatie niet! Meer over deze acties lees je op de website van het skigebied.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in