Nieuwsalert per mail ontvangen

ICEtags, iets voor jouw kinderen?

De veiligheid van je kinderen is op wintersport toch een thema. In goed vertrouwen geef je de kids mee aan een onbekende skileraar, hopende dat hij zijn werk goed doet. En als jij in de après-ski staat, laat je de kids ergens in de buurt spelen waar je net geen zicht op hebt. Natuurlijk gaat dit in 99% van de gevallen goed, maar de praktijk leert dat waar kinderen zijn, ongelukken gebeuren. Als je daar dan net niet bij bent, dan wil je wel zo snel mogelijk op de hoogte gebracht worden. Daarom heeft Krista van Kaathoven ICEtags in het leven geroepen. 

Het concept van ICEtags is simpel maar doeltreffend: een kleurrijk bandje met daarop de belangrijkste gegevens voor je kind. Deze gegevens worden in een metalen plaatje op het bandje gegraveerd, waar ruimte is voor vijf regels aan informatie. Het bedrijf levert armbandjes, maar ook shoetags die voor de wintersport ideaal zijn. Je maakt ze één keer vast aan de skischoenen van je kinderen en je hebt er daarna geen omkijken meer naar.

Bij de skischool dragen kinderen vaak vestjes met daarop hun naam en het telefoonnummer van hun ouders, maar dit is niet altijd het geval. En ook als er na de les in de speeltuin iets gebeurt of als je kind de weg kwijt raakt is het handig dat er wat gegevens voorhanden zijn.

Geen revolutionair product dus, maar ICEtags geeft je toch net iets meer gemoedsrust. Is het iets voor jouw kinderen op wintersport?

ICETAGS1

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in