Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

HEAD heeft PAW Patrol skihelmen en skibrillen in collectie dit seizoen

© HEAD

Wintersportredacteur

Ouders van PAW Patrol liefhebbers: opgelet. Het skimerk HEAD heeft dit jaar namelijk hele coole kinderhelmen in de collectie. Voor de kleine fans van de reddingspups heeft het merk dit jaar speciale PAW Patrol skihelmen gemaakt met daarop de leden van de puppyredding.

PAW Patrol: een korte introductie

Voor wie PAW Patrol niet kent, even een korte introductie. PAW Patrol is een van oorsprong Canadese kinderserie, die voor het eerst in 2013 werd uitgezonden. Sindsdien is het een ongekend succes, ook in Nederland. De serie draait om de PAW Patrol, een reddingsteam van heldhaftige hondenpups die elke keer weer moeten uitrukken voor bijzondere reddingsacties. De pups, waarvan Chase, Marshall, Rocky, Skye, Zuma en Everest waarschijnlijk de bekendste zijn, worden aangestuurd door Ryder, een 10-jarige jongen. Naast een tv-serie is er in 2021 ook een film uitgekomen.

Heel veel kinderen zijn fan van de pups, waaronder die van mij.

PAW Patrol skihelmen

De pups zijn zo bekend, dat bijna elk jong kind er tegenwoordig wel iets van speelgoed van heeft. Ook kleding van de serie is mega populair. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een PAW Patrol pup op gedrukt. Wij hebben hier thuis PAW Patrol onderbroeken, t-shirts, truien, sloffen, petten en zonnebrillen voor onze kleine superfan. En het is dat hij nog maar twee is en nog niet skiet, anders had daar ook een PAW Patrol skihelm bijgekomen. Want die heeft HEAD dus op de markt gebracht, in het roze en groen en daarnaast blauw en oranje.

PAW Patrol skihelmen en PAW Patrol skibrillen
Welke PAW Patrol skihelm is jouw favoriet?

Ook skibrillen met de pups

De Paw Patrol skihelmen zijn verkrijgbaar met en zonder vizier en er zijn tevens bijpassende PAW Patrol skibrillen te koop. Ik vind ze top!

Dit is toch schattig! © HEAD

Lees ook: de beste skihelmen van 2023/2024

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in