Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

GETEST: Thule RoundTrip Black skitas (192cm)

Wintersportredacteur

Wij hebben de afgelopen winter weer een aantal producten voor jullie getest, waaronder de Thule RoundTrip skitas in het zwart. Vandaag besteden wij aandacht aan deze skitas. Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan de review hieronder. 

Productbeschrijving

De Thule RoundTrip skitas is van mooi stevig polyester gemaakt. De tas is gevoerd en bevat compressiebanden waarmee de ski’s strakker aangetrokken kunnen worden. Om de ski’s en buitenkleding extra te beschermen zitten er twee hoezen met treksluiting in de tas die om de ski’s heen gedaan kunnen worden. Daarnaast zit er een apart vak in de tas waarin de skistokken opgeborgen kunnen worden. Verder is de schouderriem die bij de tas zit afneembaar en zit er een stevig handvat in het midden aan waardoor het ook mogelijk is om de tas los te dragen. De skitas is geschikt voor één paar alpineski’s of twee paar langlaufski’s tot een lengte van 192 cm, plus stokken. Tegenwoordig horen we steeds vaker dat er skimateriaal wordt gestolen op de luchthaven. Ook hier is rekening mee gehouden. Het is namelijk mogelijk om de ritssluiting te vergrendelen. Het slot wordt wel apart verkocht.

Productspecificaties

  • Afmetingen: 202 x 36 x 16 cm
  • Inhoud: 75 Liter
  • Gewicht: 1.42 Kg

Ervaring

De Thule RoundTrip skitas is ons zeer goed bevallen. Een mooie ruime skitas, die tegen een stootje kan. Je voelt de kwaliteit van de tas door het materiaal en de stevige ritssluiting. Voor ons niet onbelangrijk, omdat wij in de wintermaanden veel gebruik maken van skitassen. Ook het dragen van de tas hebben wij als zeer prettig ervaren. Het handvat is praktisch en houdt prettig vast en ook de schouderriem voelt prettig aan. De prijs van deze tas is €99,95. Naar ons idee een zeer schappelijke prijs voor de geleverde kwaliteit. Deze tas gaat zelfs bij ons wel een paar jaar bij, dus dit is voor de gemiddelde wintersporter waarschijnlijk een tas die je een keer in je leven koopt en nooit meer hoeft te vervangen. Wij hebben de 192cm versie getest en die hadden we ook wel nodig met ski’s van 189cm. De tas is ook in kleinere formaten verkrijgbaar. Mocht het zo zijn dat je een skitas liever niet draagt? Er is een andere variant die voorzien is van wieltjes. Bekijk deze variant hier.

Kort samengevat: aanrader voor iedereen die een stevige skitas wilt die gemakkelijk draagt en jaren meegaat.

Over Thule

Thule is opgericht in Zweden in 1942. Thule is begonnen met het maken van producten voor Zweedse vissers. Hier kwam in 1965 verandering in, toen het eerste product voor auto’s op de markt kwam. Dit was een grilles om de koplampen te beschermen tegen steentjes. Vandaag de dag biedt Thule producten aan voor echte buitenmensen. Thule ondersteunt het actieve leven en biedt daarom verschillende producten op het gebied van outdoor adventure. Dit varieert van de skitassen tot kinderzitjes. Waar je ook heen gaat of wat je gaat doen, Thule biedt wat je nodig hebt om te genieten van een actief buitenleven.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in