Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Geen schokkende GoPro beelden meer met de SLICK stabilisator

Wintersportredacteur

Het crowdfunding project van SLICK moet een einde gaan maken aan de schuddende en trillende beelden die gemaakt worden met de GoPro op de pistes. Het is en blijft erg lastig om de beelden met de GoPro stabiel op te nemen. Een GoPro op je hoofd, lichaam of in je hand zorgt altijd voor bewegende beelden. Een stabilisator is dan vaak de oplossing, maar meestal een veel te duur en onhandig alternatief. De SLICK zorgt ervoor dat de beelden met automatische motoren gestabiliseerd worden en hierdoor ook voor de consument toegankelijk worden. Geniaal!

De SLICK gaat naar verwachting $279,- kosten, maar gaat in de voorverkoop voor iets minder dan $200.- over de toonbank. Wil jij investeren in dit project dan kun je via het crowdfunding project geld inleggen. De teller staat nu al bijna op $85.000 en lijkt voorlopig nog wel te blijven stijgen. 

Een goede stabilisator kost al snel boven de 300 euro en daardoor voor een grote doelgroep niet toegankelijk. Toch wil iedereen rustige beelden maken tijdens zijn of haar wintersportvakantie. In deze behoefte gaat de nieuwste gadget van SLICK voorzien. In de professionele filmwereld is het gebruik van stabilisatoren al een tijdje de normaalste zaak van de wereld, maar voor consumenten is dit een doorbraak. De SLICK bevestig je heel simpel op je helm en hij kan vast gemaakt worden aan alle mounts van GoPro.

Hoe het werkt? Heel simpel! Je zorgt dat de batterij van de SLICK opgeladen is en bevestigt de GoPro op het apparaat. Vervolgens doen de motoren van de SLICK de rest. Het waterdichte element zorgt er voor dat je te gekke poedersneeuw foto’s kunt maken zonder daarbij uiteindelijk last te hebben van schokkende en trillende beelden.

De accu van de SLICK gaat ongeveer 2 uur mee en het apparaat weegt ongeveer 230 gram. Dit is exclusief de GoPro, want dan komt het gewicht in totaal op bijna een halve kilo. Meteen een goede training voor je nekspieren, want heel relaxt gaat dit waarschijnlijk niet zijn. Je ziet echter wel degelijk het verschil tussen beelden met een SLICK en zonder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in