Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

ENQUÊTE: wat zijn jouw plannen deze winter?

Wintersportredacteur

Minister-president Rutte was duidelijk gisteren in de persconferentie: “Reis tot medio januari niet naar het buitenland”. Dat dit nodig is om het virus in te dammen en de zorg te ontlasten begrijpen we heel goed, maar het zorgt ook voor verwarring. Daarnaast heeft het advies gevolgen voor veel wintersporters: wat ga jij doen deze winter? En wat zou je graag willen dat wij publiceren de komende tijd?

In dit onderzoek stellen we je anoniem een aantal vragen. Invullen kost maximaal twee minuten van je tijd.

Wat wil jij graag zien op Skiinformatie de komende tijd?

Wij zijn dagelijks bezig om jou te voorzien van actualiteiten en (hopelijk ;-)) heel veel ‘wintersport-voorpret’. Maar we beseffen ons ook heel goed dat je na de persconferentie van gisteravond misschien heel hard baalt, omdat je niet op skivakantie kunt gaan. Of ben je op zoek naar wat afleiding en vind je het heerlijk om beelden uit de Alpen te zien? Laat het ons weten! Uiteraard zullen we ook de resultaten van dit onderzoek weer met jullie delen via de website.

Sneeuw op het dak van een huis
Word jij ook in Nederland blij van dit soort plaatjes? Laat het ons weten!

Hoe zit het met jouw wintersportplannen?

Ook zijn we heel benieuwd wat jouw plannen zijn voor dit wintersportseizoen. Had je al geboekt? En voor wanneer? Laat je die boeking nog even staan of overweeg je te annuleren of te verschuiven? En hoe belangrijk zijn het dringende advies van Rutte en het reisadvies voor jou? We zijn heel benieuwd. Alvast bedankt voor je medewerking!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in