Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Eerste WK Pond Skim in Canada in mei 2016 werkelijkheid

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het Canadese Ski Banff-Lake Louse-Sunshine staat al 87 jaar bekend om het jaarlijkse Pond Skim evenement, waarbij deelnemers met grote snelheid een koude waterbak spectaculair moeten overbruggen. Vanaf volgend jaar gaat het gebied nog een stuk verder, want dan gaat het eerste WK Pond Skim evenement plaatsvinden. De wedstrijd gaat van start op 23 mei 2016 in samenwerking met het POWDER magazine.

Wil je deelnemen aan het WK dan kun je je bij verschillende wedstrijden in Noord-Amerika kwalificeren. Ben jij de snelste en beste, dan sta jij op 23 mei 2016 aan de start. Door de jaren lange ervaring van het gebied is het logisch dat het WK hier plaats gaat vinden. Probeer het evenement goed in de gaten te houden, want de richtlijnen voor kwalificaties worden de komende maanden bekend.

Laten we hopen dat het evenement snel overwaaid naar Europa, want ik denk dat de Europese wintersporters staan te trappelen om deel te nemen. Benieuwd naar het niveau van de deelnemers? De onderstaande video laat de beste Pond Skim deelnemer tot nu toe zien.


Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in