Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Early Bird tickets voor Dutchweek 2024 nog 2 dagen te koop

© Dutchweek

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Nu is het tijd om die heerlijke, gezellige, knotsgekke wintersportweek met je vrienden ook daadwerkelijk te gaan regelen. Vandaag en morgen kun je nog profiteren van de Early Bird prijzen! Daarna gaan de reguliere kaarten in de verkoop. Ben jij erbij in Saalbach, Gerlos of misschien wel Italia? Check de links hieronder om jouw tickets voor Dutchweek 2024 te bestellen!

Dutchweek 2024: Early Bird tickets

Weet jij al lang en breed dat je volgende winter (weer) wilt feesten tijdens je wintersport? Kijk je nu al uit naar een week vol feestjes, skiën en snowboarden, gave wintersportbelevenissen, knettergekke momenten en gezelligheid met je vrienden? Dat is mooi, want je kunt nu nog Early Bird tickets voor Dutchweek 2024 bestellen. Het belooft weer één en al spektakel te worden tijdens Dutchweek Gerlos, Dutchweek Zell am See – Kaprun en Dutchweek Saalbach. Maar ook in Italië zal er worden genoten in Sauze d’Oulx tijdens Dutchweek.

Ook vinden er dit jaar Kick-Off feestjes plaats om alvast in de stemming te komen voor het echte werk. Bij welke editie ben jij aankomend skiseizoen? Bestel hier je tickets ›

Dutchweek 2024 – data en tickets

Wat er allemaal plaats gaat vinden volgend winterseizoen? Veel, heel veel. Naast de reguliere edities in Saalbach, Gerlos, Zell am See-Kaprun en Sauze d’Oulx zijn er ook Kick-Off feestjes.

Wil je daar bij zijn? Trommel je vrienden op en regel een je ticket en accommodatie voor een van de Dutchweek edities alvast hier!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in