Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek Zell am See – Kaprun: nieuw vanaf dit seizoen

Wintersportredacteur

Na Dutchweek Italia, Saalbach, Gerlos en Norway introduceert Dutchweek.nl nu nóg een evenement vanaf komend seizoen. In januari 2019 vind je het Dutchweek event in het bekende skibied Zell am See – Kaprun. Een top locatie om erbij te hebben als je het ons vraagt. Iets voor jou?

Aankondiging Dutchweek Zell am See – Kaprun

Al enkele jaren genieten wij in de winter van de evenementen van Dutchweek.nl. We bezochten Saalbach, Gerlos en Norway en daar gaan we komend seizoen dus nog een bestemming aan toevoegen. Van 23-27 januari 2019 vind je ons in Zell am See – Kaprun! De komende tijd wordt meer duidelijk over het programma, vooralsnog is enkel naar buiten gekomen dat het evenement eraan komt. Dus, blok ‘m maar in je agenda!

Uitreiding

De uitbreiding naar een ander dorp werd, na de toevoegingen van extra dorpen de afgelopen jaren, wel verwacht. Waar het begon met Dutchweek Italia, kwam later Dutchweek Saalbach erbij, gevolgd door Gerlos twee jaar geleden en Noorwegen afgelopen jaar. Vorige week kondigde de organisatie al groot nieuws aan op hun social media accounts, dus het was slechts gokken welke locatie erbij zou komen. Wij zijn heel benieuwd hoe de eerste editie wordt!

 

Zell am See – Kaprun

De locatie Zell am See – Kaprun is een bekende onder Nederlanders. Het is een populair en overzichtelijk familiegebied met 138 kilometer aan piste. Je kunt skiën in drie verschillende skigebieden: de Schmittenhöhe, de Maiskogel en op de Kitzsteinhorn. De laatste is de gletsjer, waar je altijd verzekerd bent van sneeuw en tien maanden lang kunt skiën. De ‘Kitz’ heeft 41 km piste, de Schmittenhöhe is met 77 km het grootste deelgebied en met 20 km aan piste is de Maiskogel het kleinste. Het duurt echter niet lang meer voordat de Maiskogel en de Kitzsteinhorn met elkaar verbonden zijn, daar wordt hard aan gewerkt.

LEES NU: Verbinding Zell am See – Kitzsteinhorn definitief

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in