Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek Italia: morgen van start met prachtige vooruitzichten

Wintersportredacteur

Morgen is het dan zover. Na veel voorbereiding gaat Dutchweek Italia van start en het vooruitzicht is geweldig. Overigens is niet alleen het vooruitzicht geweldig, want vandaag was het ook prachtig!

De laatste voorbereidingen zijn getroffen en morgen kan het feest losgaan. Tijdens de opbouwwerkzaamheden werd er vandaag stiekem ook al een beetje genoten van het weer. Wat ziet het er heerlijk uit zeg!

Dutchweek Italia

Houd je van wintersport, een gezellig feestje en de Italiaanse sfeer en eten? Dan moet je eigenlijk van morgen tot en met zondag in het Italiaanse Sauze d’Oulx zijn. Dutchweek.nl organiseert daar nu alweer de 6e editie van Dutchweek Italia en dit jaar wordt een recordaantal deelnemers verwacht, vertelde de organisatie ons vandaag. Wat je kunt verwachten?

“Bij Dutchweek Italia draait alles om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinken, saamhorigheid én gezellige feestjes met Nederlandse DJ’s én live artiesten met internationale allure”

Je skiet tijdens Dutchweek Italia in het skigebied Via Lattea en dat je daar een heerlijke wintersport kan hebben mag duidelijk zijn. Het sneeuwzeker skigebied in Zuid-Tirol kent brede pistes en kent vele zonuren. Zonnebril en zonnebrand mee dus.

Foto-update: stilte voor de storm

Vandaag werd er nog opgebouwd in het skigebied en dat gebeurde onder heerlijke omstandigheden. Wij kregen vandaag deze foto’s door en we konden niet anders dan jaloers zijn.

 

Nog snel erbij zijn?

Heb je toch nog een paar vakantiedagen over en kun je morgen wegrijden? Dan kun je er nog bij zijn. Meer info vind je op de Dutchweek website.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in