Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dronken tiener dood na sleeën met beschermhoes liftpaal

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Volgens de krant The Local is in Les Deux Alpes een dodelijk ongeval gebeurd, waarbij een seizoensmedewerker dronken naar beneden ging sleeën met een beschermoes van een liftpaal. Het ging in totaal om 5 medewerkers die een grap wilde uithalen die uiteindelijk voor 1 persoon fataal werd. 

De beschermhoes wordt gebruikt als bescherming voor een confrontatie met een liftpaal. Toen de mannen in een dronken bui kans zagen om hiermee met hoge snelheid naar beneden te sleeën ontkoppelde zij de beschermhoes van de liftpaal en gingen met volle vaart naar beneden. Toen het kussen stuurloos werd knalden de drie mannen tegen een paar bomen aan wat heeft geresulteerd in een dodelijk slachtoffer. De andere twee liggen op dit moment nog in kritische toestand in het ziekenhuis.

Les Deux Alpes heeft qua ongevallen een erg ongelukkig seizoen tot nu toe. Zo kwamen er meerdere scholieren om in een lawine op een gesloten zwarte piste afgelopen maand. Met dit ongeval erbij zijn zij nu al twee keer onderwerp van gesprek.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in