Nieuwsalert per mail ontvangen

Dronken skiër kan niet meer op zijn latten staan

Wintersportredacteur

Soms kan het net iets té gezellig worden in de après-ski en dan vergeet je dat je ook weer terug moet naar je verblijf. Wat normaal geen grote opgave is, lijkt ineens een onmogelijke taak te zijn. Volgende keer toch maar een biertje of twee laten staan. De actie van deze dronken skiër levert in ieder geval hilarische beelden op.

Een iets te succesvolle après-ski

We zijn er allemaal wel eens geweest. Je hebt een paar drankjes te veel op en hebt jezelf niet meer zo goed onder controle als dat je nuchter bent. De kleinste dingen, zoals rechtop staan, zijn allesbehalve eenvoudig geworden. De skiër in de onderstaande video heeft grote moeite met het in zijn ski’s stappen. Na een aantal pogingen is het hem toch gelukt. Echter, de overwinning lijkt van korte duur. De man is nog geen 20 meter verder en verliest zijn evenwicht alweer. Ach, je moet toch iets overhebben voor een succesvolle dag in de après-ski!

Nog meer dronken skiërs

Alcohol en wintersport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De beste verhalen en grappigste situaties worden gecreëerd na een aantal drankjes. Een biertje of schnappje te veel leidt tot vermakelijke beelden. Zo ook in het onderstaande bericht.

Dronken skiër loopt pistenbully in de weg

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in