Voor de derde aflevering 24 UUR IN van dit seizoen waren we in Pitztal en ook tijdens de derde aflevering hadden we geluk met het weer. Met een stralend zonnetje aan de strakblauwe lucht en een leuk programma hadden we het wederom goed voor elkaar tijdens de opnamedagen. Er stonden een aantal leuke activiteiten op ons te wachten en uiteraard hebben we heerlijk gegeten. Je snapt wel dat we een paar heerlijke dagen in Pitztal hebben gehad.
24 UUR IN Pitztal
Ook voor deze aflevering verkenden we uiteraard het skigebied. Het skigebied in Pitztal is verdeeld over drie delen, de Pitztaler Gletscher, Rifflsee en Hochzeiger. We skieden in alledrie de delen van het skigebied, waarbij de Pitztaler Gletscher letterlijk het hoogtepunt was. Hier pauzeerden we namelijk bij het hoogste café van Oostenrijk, Café 3.440. Na een korte pauze vervolgden we onze tocht in het skigebied.
Als we voor 24 UUR IN een skigebied bezoeken, proberen we ook altijd wat extra activiteiten te doen. Op die manier laten we jullie zien dat je in een gebieden vaak nog veel meer kunt doen naast het skiën en snowboarden. Zo gingen we in Pitztal snowbiken en ijsklimmen en maakten we aan het eind van de dag nog een ritje met een pistenbully. Na zo’n drukke dag was het tijd voor een goede maaltijd. Bij restaurant Bergwerk sloten we onze dag in Pitztal af met een heerlijk diner.
Pitztal in 60 seconden
Voor de volledige aflevering zul je nog even geduld moeten hebben. Maar om je toch alvast een goede indruk te geven van onze tijd in Pitztal, hebben we wel een korte video voor je. In 60 seconden nemen we je even mee tijdens ons bezoekje aan Pitztal. Kijk en geniet mee!