Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dit skigebied is uitverkocht tijdens de kerstvakantie

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Lekker last-minute een rondje skiën deze week? In het Amerikaanse skigebied Deer Valley is dat niet mogelijk. Althans, niet als je nog geen skipas hebt gescoord. De skipassen zijn namelijk uitverkocht.

Maximum aantal skiërs

Het skigebied in Utah hanteert een maximum aantal skiërs op de berg, zodat het voor iedereen leuk blijft op de pistes. Te veel mensen op de piste betekent natuurlijk te lang wachten en dat kan niet de bedoeling zijn. En omdat nu al zoveel wintersporters hun skipas hebben gekocht voor deze week, kun je tot 1 januari geen dagpassen meer scoren voor het skigebied. Logisch verhaal natuurlijk, maar heel vaak hoor je dit niet.

Deer Valley

De pistes van Deer Valley liggen tussen de 2000 en 2915 meter hoogte. Ondanks de hoogte ski je overal tussen de bomen. Het uitzicht is er niet te vergelijken met de Alpen. In plaats van de ruige bergtoppen kijk je op glooiende heuvels. Het skigebied staat te boek als een van de meest exclusieve skigebieden in de VS. Over twee maanden gaan wij die kant op en zullen we jullie laten weten hoe een vakantie daar is. De skipassen hebben we maar vast gereserveerd 😉.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in