Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze 12 foutjes heb je dit skiseizoen zeker gemaakt

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het skiseizoen is nog niet overal ten einde, maar voor de meeste Nederlanders zit de wintersport erop. Tijd om daarom even terug te denken aan de heerlijke wintersportweek die je dit seizoen hebt beleeft. Het was natuurlijk weer intens genieten van de sneeuw, pistes, gezelligheid, het eten en de après-ski. Toch ging niet alles even soepel. Wij durven te wedden dat je minstens één of meer van deze foutjes hebt gemaakt!

1. Je bent je skipas een keer vergeten

Als modepopje of modeman trek jij iedere dag een andere ski-jas of skibroek aan. Lekker afwisselend en fleurig op je Instafoto’s. Uiteraard ben je tijdens al die wissels minimaal één keer je skipas vergeten.

2. Je bent keihard onderuit gegaan omdat je niet zat op te letten

Het uitzicht in de bergen is natuurlijk geweldig. Die ene knappe vent/chick daar in de verte ook… Shit, de punten van je ski’s schieten over elkaar en jij gaat keihard onderuit.

3. Je hebt veel te veel gedronken in de après-ski

“Nog één rondje bier, oh en nog één rondje schnaps!” en “Laten we dat laatste nummertje ook nog even luisteren!”… De volgende dag zijn al die leuke voornemens alleen iets minder leuk. Je staat met een gigantische kater op je ski’s.

4. Je hebt iets uit de lift laten vallen

Na een fijne afdaling zit je heerlijk in de lift. Tijd voor een selfie! Maar terwijl jullie met z’n allen poseren, glijden je handschoenen heel langzaam naar beneden…

ac_unit
Last minute naar de sneeuw!

Nog niet klaar om de winter af te sluiten? Ga dan last minute nog een paar dagen naar de sneeuw! Bij verschillende aanbieders profiteer je van leuke kortingen en boek je inclusief skipas. Last minute op wintersport met Sunweb, TUI, Summit Travel, Snowtrex of Chalet.nl ›››

5. Je hebt eten besteld dat je liever niet had willen eten

Als een echte #fitboy of #fitgirl besluit je vandaag maar eens een salade te bestellen. Maar als de schnitzels, kaiserschmarrn en curryworsten van je vrienden op tafel komen, heb je intens veel spijt. Waarom moest je ook al weer gezond doen?

6. Je hebt de verkeerde afslag genomen

En dat aan het einde van de dag natuurlijk. Dat wordt terug met de skibus!

7. Je bent per ongeluk achter de verkeerde aan geskied

Al die rode jassen en zwarte broeken lijken ook zo veel op elkaar!

8. Je hebt je veel te warm of te koud aangekleed

En natuurlijk had je op dat moment geen rugzak bij je, zodat je even een laagje uit of aan kon trekken…

9. Je hebt een ochtendje uitgeslapen

Het is vakantie, dus je slaapt ook een dagje uit. Natuurlijk heb je precies de verkeerde dag gekozen. Er ligt verse sneeuw, de zon schijnt en er is geen wolkje aan de hemel.

beste hotels aan de piste

10. Je hebt een skileraar of skilerares versierd

Het leek zo’n goed idee de avond ervoor. Alleen nu je hier zo in zijn/haar bed ligt, kleuren je wangen langzaam rood van schaamte.

11. Je hebt wéér geen skiles genomen

Goed voornemen voor volgend jaar? Als je één van deze 8 tekenen herkent, is het in elk geval geen slecht idee om een paar lessen te boeken.

12. Je hebt de verkeerde ski’s gepakt

Head ski’s, Atomic ski’s, huurski’s… Ze lijken ook allemaal zo op elkaar. Na de lunch heb jij al een keer of twee de ski’s van een ander geprobeerd onder te klikken.

Skirek met ski's

Welk foutje heb jij gemaakt?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in