Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

DEALS: Onder de € 300,- per persoon op wintersport tijdens skiseizoen 2021/2022

Wintersportredacteur

De zomer is weer even terug in Nederland, maar eigenlijk doet het ons niet zo veel. Wij kijken uit naar de winter en kunnen niet wachten tot we eindelijk weer op wintersport kunnen gaan. Corona heeft een heel seizoen van ons afgenomen en alle gemiste uurtjes op de piste willen we graag inhalen. Daarom speciaal vandaag vijf deals waarmee je onder de € 300,- per persoon op wintersport kunt tijdens skiseizoen 2021/2022.

Wintersport is geen goedkope vakantie, maar het hoeft allemaal echt geen duizenden euro’s te kosten. Bespaar op je accommodatie en heb niet te veel eisen omtrent het skigebied, hoe ver je van de pistes zit en of er après-ski mogelijk is. Extra goedkoop naar de sneeuw betekent misschien wel een paar keer extra op wintersport!

Boeken zonder risico: gratis annuleren

Nu horen we de alarmbellen klinken, want wat nou als corona wéér roet in het eten gooit… Logisch dat je twijfels hebt, maar gelukkig doen reisorganisaties er alles aan om die twijfels bij je weg te nemen. Bij de meesten kun je gratis annuleren in het geval van corona en soms tot een aantal weken van vertrek zonder opgaaf van redenen. Alles over het gratis annuleren van je wintersport door corona lees je hier.

Lees ook: Bizztravel wordt Sunweb

Deals: onder de € 300,- per persoon op wintersport

Wil jij graag onder de € 300,- per persoon op wintersport tijdens skiseizoen 2021/2022? Dat kan! Sterker nog, je kunt zelfs onder die prijs in de kerstvakantie skiën. In Frankrijk behoort de tweede week dit keer namelijk tot het laagseizoen, omdat de Fransen eerder vakantie hebben. Hieronder hebben we een aantal fijne deals voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, prijzen en boeken.

Met Summit Travel naar Val Cenis Lanslebourg: met skipas en aan de piste

Met Summit Travel naar Westendorf: vlakbij de lift en met skipas

Met Sportiek naar Les Sybelles: met zwembad én skipas

Met Sunweb vier dagen naar Saalbach: met skipas en aan de piste

Met Sunweb naar Valfréjus: skipas, zwembad én sauna

>>> Meer deals van Summit Travel
>>> Alle deals van Sunweb
>>> Nog meer deals voor Frankrijk bij Sportiek

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in