Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Bizztravel wintersport wordt Sunweb

Wintersportredacteur

Een bekende naam in de wintersport verdwijnt. Bizztravel wintersport gaat verder onder de naam Sunweb. De twee wintersportspecialisten varen voortaan verder onder dezelfde naam. Nadat Bizztravel al jaren onderdeel is van de Sunweb Group, is nu gekozen voor een totale samenvoeging.

Andere naam, meer service

Voor trouwe klanten van Bizztravel zal er weinig veranderen na deze naamswijziging. De afgelopen jaren werden Bizztravel klanten bijvoorbeeld al verwelkomd op hun bestemming door de reisleiding van Sunweb. Als je nu boekt bij Sunweb, kun je dan ook dezelfde service verwachten als je gewend was bij Bizztravel. Daarnaast biedt Sunweb meer voor de klant. Er is een ruimer wintersportaanbod en er worden scherpere prijzen aangeboden. De skipas is overigens altijd inbegrepen en klanten kunnen gebruik maken van de Sunweb app.

Bestaande boekingen omgeboekt

Klanten van Bizztravel die nog een boeking open hebben staan, hoeven niets te doen. Sterker nog, de website van Bizztravel is nog gewoon online en het is nog steeds mogelijk om boekingen te doen. De boekingen worden de komende tijd automatisch omgeboekt naar een Sunweb boeking. Uiteraard worden klanten daarover per mail geïnformeerd.

Vizztravel wordt Sunweb

Sunweb Group

De Sunweb Group is een van de grootste reisorganisaties in Europa en actief op zeven internationale markten. Het grootste merk van de groep is het gelijknamige Sunweb. Je boekt er pakketreizen naar zon- en wintersportbestemmingen. In totaal werken er bij de organisatie zo’n 380 mensen en worden er meer dan 250 reisleiders en area managers uitgezonden naar vakantiebestemmingen. Kortom, om Sunweb kun je niet heen!

Vroegboekaanbiedingen Sunweb

Voor de komende winter heeft Sunweb alweer een tijd het aanbod online staan. Op dit moment zijn veel accommodaties nog met vroegboekkortingen te boeken. Dat kan je flink wat schelen op het totaalbedrag. Wat dacht je bijvoorbeeld van vier dagen skiën inclusief skipas in maart, voor maar 129 euro per persoon?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in